Hjem / Vores arbejde / Øvrige initiativer

Øvrige initiativer

Mary Fonden arbejder med at bekæmpe social isolation og styrke fællesskaberne på mange forskellige måder.

Mary Fondens arbejde er primært fokuseret på vores indsatsområder Mobning og Trivsel, Ensomhed og Vold i Hjemmet. Samtidig er vi også på forskellige måder involveret i andre tiltag og initiativer inden for vores overordnede formål om at bekæmpe social isolation og styrke fællesskaberne. Her på siden kan du finde de seneste nyheder om vores arbejde med øvrige initiativer.

Viden

Find analyser og undersøgelser Mary Fonden har igangsat eller bidraget til inden for vores overordnede formål.

Indsatser

Ny analyse: Håb næres af relationer og realistiske mål

Mary Fonden har undersøgt, hvad der giver mennesker håb, når livet er svært. Undersøgelsen viser, at håbet har stor betydning for, at man kan komme ud af en svær livssituation. For de fleste næres håbet af betydningsfulde relationer og realistiske mål, der er inden for rækkevidde.
Læs mere
Mary Fondens særlige donation støtter piger i Burkina Faso

Mary Fonden støtter piger i Burkina Faso

Mary Fonden giver i år sin særlige donation til Gisèle Kambou-centeret, der hjælper piger og kvinder i Burkina Faso. Centeret, der også er støttet af UNICEF, hjælper bl.a. piger, der har været udsat for voldtægt eller omskæring. H.K.H. Kronprinsessen ønsker med donationen at bidrage til, at flere piger sikres adgang …
Læs mere
Mary Fonden søger analyseansvarlig.

Vi søger analyseansvarlig

Du har nu chancen for at blive en del af Mary Fonden og det helt unikke arbejde, som fonden udfører for at fremme et samfund med stærke fællesskaber, hvor der er plads til alle.
Læs mere
Helle Østergaard fylder 50.

Helle Østergaard fylder 50

Hun har været med til at opbygge en anderledes kongelig fond med H.K.H. Kronprinsessen i front. I dag fylder vores direktør Helle Østergaard 50 år.
Læs mere