Hjem / Vores arbejde / Øvrige initiativer

Øvrige initiativer

Mary Fonden arbejder med at bekæmpe social isolation og styrke fællesskaberne på mange forskellige måder.

Mary Fondens arbejde er primært fokuseret på vores indsatsområder Mobning og Trivsel, Ensomhed og Vold i Hjemmet. Samtidig er vi også på forskellige måder involveret i andre tiltag og initiativer inden for vores overordnede formål om at bekæmpe social isolation og styrke fællesskaberne. Her på siden kan du finde de seneste nyheder om vores arbejde med øvrige initiativer.

Viden

Find analyser og undersøgelser Mary Fonden har igangsat eller bidraget til inden for vores overordnede formål.

Indsatser

Mary Fonden: Vidner til partnervold skal reagere

Alt for mange danskere bliver udsat for partnervold. Og samtidig er det for få, der reagerer, når de er vidne til volden. Derfor har Mary Fonden udviklet en ny kampagne, der skal skabe opmærksomhed omkring problemstillingen og give konkrete redskaber til, hvad man kan gøre, hvis man ønsker at hjælpe.
Læs mere

Mary Fonden støtter hjælp til ukrainske børn

Børns Vilkår har startet en indsamling til børnetelefonerne i Ukraine og de omkringliggende lande. Børns Vilkår vil også arbejde på at kunne støtte ukrainske børn, der kommer til Danmark og ringer til BørneTelefonen bedst muligt. Mary Fonden giver ekstraordinært 300.000 kr. til den indsats.
Læs mere

Ny analyse: Håb næres af relationer og realistiske mål

Mary Fonden har undersøgt, hvad der giver mennesker håb, når livet er svært. Undersøgelsen viser, at håbet har stor betydning for, at man kan komme ud af en svær livssituation. For de fleste næres håbet af betydningsfulde relationer og realistiske mål, der er inden for rækkevidde.
Læs mere
Mary Fondens særlige donation støtter piger i Burkina Faso

Mary Fonden støtter piger i Burkina Faso

Mary Fonden giver i år sin særlige donation til Gisèle Kambou-centeret, der hjælper piger og kvinder i Burkina Faso. Centeret, der også er støttet af UNICEF, hjælper bl.a. piger, der har været udsat for voldtægt eller omskæring. H.K.H. Kronprinsessen ønsker med donationen at bidrage til, at flere piger sikres adgang …
Læs mere
Film: Vøgg

Film: Vøgg

Da Vøgg mistede sin kone i 2012, følte han en enorm tomhed. I filmen fortæller Vøgg om behovet for faste rammer, kontakt til andre mennesker og om at ville livet på trods. Kortfilmen blev produceret til vores og TrygFondens konference om social eksklusion i 2019.
Læs mere
Film: Ocean Stones

Film: Ocean Stones

Vold var en del af Oceans liv allerede i barndommen, der også var præget af forældrenes skilsmisse og masser af skoleskift. Da militærkarrieren glippede, blev det for meget. Men i dag er Ocean ved at finde sin vej. Kortfilmen blev produceret som en del af vores og TrygFondens konference om …
Læs mere
Bydelsmødre Donation Mary Fonden

Mary Fondens årlige donation går til Bydelsmødre

Flere end 600 stærke kvinder er uddannet bydelsmødre. Bydelsmødre er primært kvinder med minoritetsbaggrund, som gerne vil hjælpe kvinder som dem selv i deres lokalområde. Hjælpen består i at skabe forståelse for danske forhold og støtte kvinder og deres familier til at tage del i det danske samfund. Mary Fondens …
Læs mere