Mary Fonden arbejder for et samfund,
hvor alle oplever, at de hører til.

Hjem / Om Mary Fonden

Om Mary Fonden

I Mary Fonden kæmper vi for et samfund, hvor alle oplever, at de hører til. Følelsen af at høre til, at være en del af et fællesskab, hvor man er ønsket og accepteret er helt afgørende for os alle sammen.

Vores sociale behov er helt basalt for vores trivsel, og det har derfor omfattende menneskelige og samfundsmæssige konsekvenser, når et menneske isoleres socialt. Alligevel oplever alt for mange mennesker at stå alene.

I Mary Fonden kæmper vi derfor for at bidrage til et samfund, hvor alle oplever at høre til. Det gør vi ved at udvikle og udbrede initiativer, der støtter de mange på kanten af fællesskabet til at blive i eller træde ind i fællesskabet. Vi fremmer viden, nedbryder tabuer og skaber opmærksomhed om både de problemstillinger, vi arbejder med, og mulige løsninger.

Det er vores mål at skabe håb og bedre liv for dem, der står alene, og større forståelse og tolerance blandt dem, der udgør fællesskaber. Ultimativt for at øge antallet af mennesker, der oplever at høre til.

Vi har alle – børn som voksne – et behov for at føle os accepteret og at være en del af fællesskabet. Derfor er bekæmpelsen af social isolation vores mission i Mary Fonden

H.K.H. Kronprinsessen