Hjem / Nyheder

Nyheder

Her på siden kan du holde dig opdateret om Mary Fondens seneste aktiviteter.

Gennem artikler, billeder, videoer, taler og pressemeddelelser forsøger vi at give et indblik i de mange forskellige initiativer, som vores arbejde indebærer.

Oftest sker aktiviteterne i tæt samarbejde med vores partnere, eksperter, fagpersoner og ikke mindst de mange mennesker, som vi kommer i kontakt med gennem vores projekter.  

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Mary Fonden

Tilmeld nyhedsbrev

13. april 2023
Mary Fondens årsberetning 2022

Hvad skete der i 2022, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden?
Årsberetningen for 2022 giver et indblik i Mary Fondens arbejde med at bekæmpe social isolation.

Læs mere
9. januar 2023
To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange års værdifuld indsats.

Læs mere
24. november 2022
Studier om LæseLegs betydning i børnehaver
To studier undersøger betydningen af LæseLeg for børn i 3-6-årsalderen. LæseLeg arbejder med at styrke børns sprog og evne til at indgå i sociale relationer ved at bruge bøger som afsæt for dialog, leg og...
Læs mere
14. november 2022
Fri for Mobberi sætter turbo på tolerancen
Børn trives bedst i fællesskaber, hvor der er plads til forskellighed. Derfor sætter trivsels- og antimobbeprogrammet Fri for Mobberi turbo på tolerancen i den kommende uge i anledningen af FNs internationale tolerancedag. Red Barnet og...
Læs mere
3. november 2022
Fri for Mobberi kommer til Frankrig

Mary Fondens og Red Barnets antimobbeprogram Fri for Mobberi er allerede udbredt til fem lande. Nu slutter Frankrig sig til listen og udvikler deres egen version af Fri for Mobberi til børn i Frankrig.

Læs mere