19. marts 2019

Workshop om sociale normer

Kronprinsessen og Mary Fonden havde inviteret professor Ben Cislaghi som oplægsholder til en workshop om sociale normer for udvalgte samarbejdspartnere.
Workshop om sociale normer

Vores sociale normer har stor betydning for vores adfærd. Sociale normer er det, vi tror, andre gør, og det, vi opfatter som det acceptable at gøre. Vores sociale normer kan fremme både hensigtsmæssig adfærd, men også mere uhensigtsmæssig adfærd, fx kan en bestemt norm motivere os til at ryge, drikke for meget alkohol og endda gøre skade på andre. Derfor kan det være vigtigt at kende til de sociale normer og deres betydning, hvis vi vil ændre adfærd. Med det afsæt afholdt Kronprinsessen og Mary Fonden en workshop om sociale normer og målingen af dem på Amalienborg. De inviterede var udvalgte samarbejdspartnere og ikke mindst oplægsholder professor Ben Cislaghi fra London School of Hygiene and Tropical Medicine.

 

Steen Brogaard
Steen Brogaard
Steen Brogaard

Af:

Timian Bille Bach Landgraff

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.