3. oktober 2019

Besøg på Frydenhøjsskolen

Den 3. oktober lagde H.K.H. Kronprinsessen vejen forbi 7.A på Frydenhøjskolen for at tale med eleverne om arbejdet med årets Mediekonkurrence for skoler, der bærer titlen ”Døden er da noget, vi taler om”.
Kronprinsessen på besøg på Frydenhøjskolen

Mary Fonden har taget initiativ til det svære tema, der skal være med til at sætte fokus på, hvorfor vi skal, og hvordan vi kan tale om sorg, død og alvorlig sygdom.

Død, sorg og alvorlig sygdom kan være svært at tale om for de fleste af os. De stærke følelser og afmagten, der følger med, gør, at vi ofte undgår de svære emner. Men tab og sorg er en del af livet, og begge dele bæres lettere, hvis vi har nogen at dele det med. Derfor skal vi bryde dødens tabu, og det gør knap 300 skoleklasser lige nu, når de producerer aviser og nyhedssites med døden som tema.

Steen Brogaard
Steen Brogaard
Steen Brogaard
Steen Brogaard

Af:

Timian Bille Bach Landgraff

Relaterede nyheder

Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …