24. marts 2022

Mary Fondens markering af H.K.H. Kronprinsessens 50-års fødselsdag

Den 23. marts markerede Mary Fonden H.K.H. Kronprinsessens 50-års fødselsdag med et arrangement for fondens samarbejdspartnere.

Arrangementet foregik i Moltkes Palæ i København, hvor Mary Fonden og fondens samarbejdspartnere var samlet for at markere Kronprinsessens 50-års fødselsdag.

“Tak til Kronprinsessen. For det store engagement, grundigheden, fagligheden, det evige nærvær og ikke mindst det brændende ønske om at gøre en forskel. Det er dét, der gør forskellen for vores arbejde og for de mennesker, vi er sat i verden for at gøre en positiv forskel for,” sagde Mary Fondens direktør Helle Østergaard, da hun gav dagens gæster et indblik i Mary Fondens rejse med Kronprinsessen som formand — fra fonden blev stiftet for snart 15 år siden til i dag.

Senere så vi fremad, da psykolog og fremtidsforsker Thomas Geuken holdt oplæg om fremtidens levevilkår, hvor han bl.a. fortalte om de megatrends, der aktivt former vores verden, virksomheder og liv .

Herefter holdt Kronprinsessen tale om Mary Fondens vision om et samfund, hvor flere oplever, at de hører til.

“Når jeg kigger ud i vores samfund – og hører om den fremtid, vi med stor sandsynlighed kan se ind i – er det tydeligt, at vores arbejde er mere relevant end nogensinde før. Der er ikke blevet færre mennesker, der oplever social isolation. Tværtimod,” sagde Kronprinsessen og fortsatte:

“Svaret på de udfordringer, vi kigger ind i, kræver banebrydende nye løsninger. Som jeg ser det, skal vi kigge hele vejen rundt i vores samfund for at skabe bedre vilkår for de positive og inkluderende fællesskaber – og for at bekæmpe social isolation i alle dens former,”

H.K.H. Kronprinsessen

 

Steen Brogaard
Steen Brogaard
Steen Brogaard
Steen Brogaard
Mary Fondens markering af Kronprinsessens 50-års fødselsdag
Steen Brogaard

Af:

Timian Bille Bach Landgraff

Relaterede nyheder

Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …