31. januar 2020

Løb med til Børnestafetten 2020!

AFLYST: Vi løber én kilometer mod mobning og for fællesskabet i Aarhus og København
Fri for Mobberi Børnestafetten

NB! Fri for Mobberi Børnestafetten er aflyst i både Aarhus og København pga. corona.

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning. Vi gør tolerance, respekt, omsorg og mod til en del af legen, når vi løber i Aarhus og København med Bamseven i hånden.

I 2020 løber vi:

Søndag d. 3. maj i Mindeparken i Aarhus – læs mere og tilmeld dig her
Lørdag d. 20. juni i Fælledparken i København – læs mere og tilmeld dig her

Løbet en festlig markering af det alvorlige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Ruten er én kilometer, som børnene løber med en lille bamseven som stafet. Når de har gennemført distancen, afleverer de bamsen og får en medalje. Udover løbet er der børneunderholdning og sjove aktiviteter på pladsen.

En hyggelig dag for hele familien

Aktiviteter og underholdning er tilrettelagt til børn mellem 0 og 9 år, men børn op til 13 år må gerne løbe med. Det koster 125,- kr per barn at være med – det er inklusive T-shirt og medalje.

Børn, der gerne vil løbe sammen, skal tilmeldes individuelt, men afhente startnumre og løbebluser sammen. Forældre er velkomne til at løbe med – det koster ikke noget.

Løbene afvikles i samarbejde med Aarhus Motion og Sparta. DHL og WHEAT er sponsorer for Fri for Mobberi Børnestafetten.

Af:

Nanna Lehrmann

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …