31. januar 2020

Løb med til Børnestafetten 2020!

AFLYST: Vi løber én kilometer mod mobning og for fællesskabet i Aarhus og København
Fri for Mobberi Børnestafetten

NB! Fri for Mobberi Børnestafetten er aflyst i både Aarhus og København pga. corona.

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning. Vi gør tolerance, respekt, omsorg og mod til en del af legen, når vi løber i Aarhus og København med Bamseven i hånden.

I 2020 løber vi:

Søndag d. 3. maj i Mindeparken i Aarhus – læs mere og tilmeld dig her
Lørdag d. 20. juni i Fælledparken i København – læs mere og tilmeld dig her

Løbet en festlig markering af det alvorlige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Ruten er én kilometer, som børnene løber med en lille bamseven som stafet. Når de har gennemført distancen, afleverer de bamsen og får en medalje. Udover løbet er der børneunderholdning og sjove aktiviteter på pladsen.

En hyggelig dag for hele familien

Aktiviteter og underholdning er tilrettelagt til børn mellem 0 og 9 år, men børn op til 13 år må gerne løbe med. Det koster 125,- kr per barn at være med – det er inklusive T-shirt og medalje.

Børn, der gerne vil løbe sammen, skal tilmeldes individuelt, men afhente startnumre og løbebluser sammen. Forældre er velkomne til at løbe med – det koster ikke noget.

Løbene afvikles i samarbejde med Aarhus Motion og Sparta. DHL og WHEAT er sponsorer for Fri for Mobberi Børnestafetten.

Af:

Nanna Lehrmann

Relaterede nyheder

LæseLeg i børnehaver

Studier om LæseLegs betydning i børnehaver

To studier undersøger betydningen af LæseLeg for børn i 3-6-årsalderen. LæseLeg arbejder med at styrke børns sprog og evne til at indgå i sociale relationer …
Fire skolebørn ligger på gulvet

Fri for Mobberi sætter turbo på tolerancen

Børn trives bedst i fællesskaber, hvor der er plads til forskellighed. Derfor sætter trivsels- og antimobbeprogrammet Fri for Mobberi turbo på tolerancen i den …

Fri for Mobberi kommer til Frankrig

Mary Fondens og Red Barnets antimobbeprogram Fri for Mobberi er allerede udbredt til fem lande. Nu slutter Frankrig sig til listen og udvikler deres egen …