31. maj 2017

Kronprinsessen uddeler medaljer i København til løb

Kronprinsessen til Børnestafet i København.
Børnestafetten 2015

Inden startskuddet varmer H.K.H. Kronprinsessen, Fri for Mobberi-maskotten Bamseven og alle løberne op sammen. Når børnene har løbet ruten på 1 km, bliver de modtaget af bl.a. Kronprinsessen, Hr. Skæg, Amanda fra MGP, Sofie Linde fra X Faktor og Bamseven, som hjælper med at uddele medaljer til alle.

Udover løbet vil der være masser af sjove aktiviteter på pladsen, hvor børnene bl.a. kan få en Fri for Mobberi-tatovering, lege med kæmpe sæbebobler, bygge med LEGO, tegne mv. Pladsen er åben fra 10 til 14.

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning, der finder sted i Aarhus og København.

Det festlige børneløb markerer kampen mod mobning og vigtigheden af en vedvarende og forebyggende indsats mod mobning. Hvert år begynder nye børn i institution og skole, og de har alle brug for at indgå i trygge og sunde fællesskaber – derfor bliver Fri for Mobberi ved med at være vigtig.

Sidst Kronprinsessen deltog i Fri for Mobberi Børnestafetten var i 2015 i Aarhus.

Akkreditering
Der er adgang for akkrediteret presse til arrangementet. Tilmelding senest torsdag den 8. juni kl. 12 til undertegnede på bkt@maryfonden.dk.

Læs mere på friformobberi.dk.

Af:

Birgitte Krogh Therkelsen

Relaterede nyheder

Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …