20. september 2016

Nyt håndboldprojekt får navn

Mary Fonden og Mikkel Hansens fælles indsats mod mobning i børnehåndbold har fået et navn. 
Antibulli Håndbold

Antibulli bliver navnet på Mary Fonden og MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobnings fælles projekt om at forebygge mobning i dansk børnehåndbold.

Navnet er suppleret af undertitlen ’sammenholdet vinder altid’, fordi sammenhold er en forudsætning for gode resultater – både socialt og på banen, og fordi mobning har dårlige vilkår på hold, hvor sammenhold og fællesskab står stærkt.

Antibullis logo refererer til stregerne på en håndboldbane og til sammenholdet på kryds og tværs af hold og årgange – og er udarbejdet af Mary Fondens faste pro bono-partner Motor Agency.

Formålet med Antibulli er at fremme følelsen af sammenhold og bekæmpe mobning blandt 6-12-årige håndboldspillere gennem bl.a. viden, træningsøvelser og aktiviteter, der involverer både trænere, forældre og spillere.

Udviklingen af projektet, der foregår i samarbejde med Red Barnet og TrygFonden, er i fuld gang. I forrige weekend afprøvede Mikkel Hansen og ti børn fra FIF nogle af de øvelser, der bliver en del af Antibulli.

Antibulli vil i løbet af efteråret blive pilottestet i fem håndboldklubber. Planen er, at initiativet tilpasses og herefter rulles ud i resten af landet i begyndelsen af 2017.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …