27. februar 2014

Nyt digitalt antimobbemateriale

Kronprinsessen deltager i præsentationen af det digitale materiale på Sundbyøster Skole på Amager den 6. marts 2014 sammen med bl.a. undervisningsminister Christine Antorini og borgmester Pia Allerslev.
Statsbesøg på skole

Siden 2007 har Mary Fondens og Red Barnets pædagogiske redskab Fri for Mobberi været med til at forebygge mobning og styrke børnefællesskaber i børnehaver og 0.-2. klasser. I dag er Fri for Mobberi ude i cirka 1.500 børnehaver og 590 skoler/SFO’er.

Der har været stor efterspørgsel på en digitalisering af Fri for Mobberi-materialerne, og derfor udvides programmet nu med Fri for Mobberi Universet, der er udviklet til smartboards og iPads i indskolingen. Præsentationen sker kl. 11.00-12.20 torsdag den 6. marts 2014, dagen før skolernes nationale trivselsdag. Fri for Mobberi Universet indeholder bl.a. elektroniske samtaletavler, ryste sammen-lege, massageprogram og en e-bog.

”Med det nye digitale tilbud vil vi give skolerne endnu bedre muligheder for at arbejde med sociale spilleregler og styrkelse af fællesskabet i indskolingen. Derfor har Mary Fonden og Red Barnet videreudviklet Fri for Mobberi digitalt i form af Fri for Mobberi Universet, og vi ser frem til, at det kommer ud og gør en forskel på skolerne som et redskab, der kan være med til at omsætte hensigtserklæringer til konkret trivselsarbejde i hverdagen,” siger Mimi Jakobsen, generalsekretær i Red Barnet.

Sammen med Kronprinsessen, undervisningsminister Christine Antorini, direktør for Mary Fonden Helle Østergaard og borgmester Pia Allerslev deltager hun i lanceringen af det nye materiale på Sundbyøster Skole på Amager.

Fri for Mobberi Universet kan bruges af både nye og eksisterende Fri for Mobberi-brugere.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …