14. januar 2015

Fri for Mobberi mindfulness

Tre nye øvelser i Fri for Mobberi med "indre styrketræning" øver børnene i at mærke sig selv og finde ro og koncentration.
Mindfulness Fri for Mobberi

Det digitale Fri for Mobberi Universet, der er udviklet til indskolingen, udvikles løbende med nye elementer. “Indre styrketræning” er et af de nyeste elementer, der er lanceret. Her kan man klikke sig ind på tre forskellige mindfulnessøvelser a 4-5 minutter, som øver børnenei at mærke sig selv og finde ro og koncentration.

Under øvelserne skal klassen ligge ned, mens de hører en stemme, der guider dem gennem et forløb. Øvelserne hedder hhv. “Opmærksomhedsmusklen”, “Kropsscanning” og “Vejrtrækning”. Der er en lærervejledning ved øvelserne, der kan tilgås af brugere på universet.friformobberi.dk.

I det digitale Fri for Mobberi Universet har vi sat strøm til centrale elementer fra Fri for Mobberi-kufferten. Har man allerede kufferten, koster det 800 kr. og I kan straks være i gang. Er I ny bruger, koster adgangen 1.440 kr., da en fagperson skal på kursus i Fri for Mobberi.

Se mere om Universet på www.friformobberi.dk/fl/tilfagfolk/friformobberiuniverset.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder