1. maj 2013

Børnehavebesøg i Nuuk

Kammagiitta – Fri for Mobberi er ude i hele Grønland, og i forbindelse med et styregruppemøde i Nuuk deltager Mary Fonden i et børnemøde i børnehaven Puiaq.
Børn i børnehaven Puiaq i Nuuk

Børn har behov for at være en del af et fællesskab, uanset hvor i verden de befinder sig. Det er tanken bag udbredelsen af Fri for Mobberi til Grønland. Sidste år fejrede vi, at den grønlandske version af Fri for Mobberi var ude i hele Grønland, og nu får vi igen mulighed for at være med til et børnemøde, denne gang i børnehaven Puiaq i Nuuk.

Det er en stor oplevelse at besøge Grønland og se, hvordan Kammagiitta – Fri for Mobberi er blevet en integreret del af børnenes liv. Vores grønlandske samarbejdspartnere har gjort et stort arbejde i forhold til at forankre projektet, hvilket er helt afgørende for projektets succes og effekt. Og i Mary Fonden glæder vi os over, at projektet har formået at imødekomme børns behov for at høre til på tværs af kulturer og sprog.

Helle Østergaard, direktør i Mary Fonden

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …