13. september 2019

Arbejdsbesøg på Kvindehjemmet

Projektet Rygsække til børn på krisecentre var i fokus, da vi besøgte krisecentret Kvindehjemmet. Kronprinsessen mødte nuværende og tidligere beboere og hørte deres oplevelser med rygsækken.
Kronprinsessen på arbejdsbesøg på Kvindehjemmet i København.

“Rygsækken er en besked til børnene om, at vi ser dem, hører dem og tager deres oplevelser alvorligt. Volden er aldrig deres skyld og kan aldrig retfærdiggøres.”

Ordene var Kronprinsessens, da hun på Kvindehjemmet i København blev interviewet om vores projekt Rygsække til børn på krisecentre. Anledningen til arbejdsbesøget var erfaringsudveksling om rygsækkene og deres betydning for de knap 2.000 børn, som hvert år må flytte på krisecenter med deres mødre. Siden 2008 har vi sammen med Ole Kirk’s Fond og LOKK – Landsorganisation for Kvindekrisecentre uddelt flere end 25.000 rygsække med bl.a. legetøj, en bamse, en dagbog og praktiske ting som en tandbørste og håndklæde.

Steen Brogaard
Steen Brogaard
Steen Brogaard
Steen Brogaard

Af:

Timian Bille Bach Landgraff

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.