Hjem / Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Udfyld venligst feltet herunder, sæt et hak i boksen og trykke på tilmeldingsknappen nederst på siden.

Så vil du fremover modtage Mary Fondens nyhedsbrev fire gange årligt. Nyhedsbrevet giver dig indblik i vores arbejde for at bekæmpe social isolation og vores projektarbejde inden for indsatsområderne Mobning & Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Nyhedsbrevet kan også indeholde information og tilbud om kurser og events, der udbydes af Mary Fonden eller et af vores projekter.

Når du har takket ja til nyhedsbrevet, vil du modtage en mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrevet.

* indicates required

E-mailadresse *

Tilladelse

Mary Fonden bruger de oplysninger, du deler med os, til at sende dig vores nyhedsbrev, der indeholder nyheder og informationer om kommende begivenheder. Nyhedsbrevet kan også indeholde tilbud fra Mary Fondens projekter om fx materialer, events og kurser.


Du kan til en hver tid afmelde nyhedsbrevet igen ved hjælp af afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på info@maryfonden.dk.

Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Læs mere i vores privatlivspolitik og i cookiepolitikken for hjemmesiden.

Når du trykker på “Tilmeld”-knappen herunder, accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

Presse

Journalister er meget velkomne til at kontakte kommunikationschef Bodil Liv Holm eller en af fondens kommunikationskonsulenter.

Pressemeddelelser fra Mary Fonden kan læses i presserummet.

Få hjælp

Har du mobning, vold i hjemmet eller ensomhed inde på livet, er der hjælp at hente.