21. november 2014

“Vis mod” har premiere

Oscarvindende Anders Walter har instrueret Mary Fonden og DR Ultras kortfilm om mobning, der blev vist første gang ved åbningsshowet af DR Ultras Gallashow i Horsens den 21. november 2014.
Vis Mod Film

Hvis vi finder modet i os selv og siger fra, når vi ser mobning – så kan vi gøre en stor forskel. Det er budskabet til børnene i den lille kortfilm, Mary Fonden og DR Ultra er gået sammen om at lave i forbindelse med DR Ultras Gallasshow “D’ Nice at være Nice”. Filmen blev vist første gang ved DR Ultras første gallahow den 21. november 2014 i Horsens, hvor bl.a. H.K.H. Kronprinsessen deltog.

Filmen, der har titlen “Vis mod”, og som er instrueret af Oscarvinderen Anders Walter, vises også til DR Ultra Gallashow, der afholdes i Aalborg, Odense og København i løbet af november og december 2014.

Se kortfilmen “Vis mod” med indledning af Kronprinsessen: http://www.maryfonden.dk/da/vis-mod-HKH-forord

Se kortfilmen “Vis mod” uden indledning: http://www.maryfonden.dk/da/vis-mod-film

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.