13. november 2019

Vi søger medarbejder til kommunikation

Du har nu chancen for at blive en del af Mary Fonden og det helt unikke arbejde, som fonden udfører for at fremme et samfund med stærke fællesskaber, hvor der er plads til alle.
HKH Kronprinsessen til lanceringen af antimobbesangen 'Liker'.

Er du stærk på SoMe-området, og kan du kommunikere klare budskaber, der brænder igennem? Kan du styre kommunikationen i omfattende projekter, og vil du være en del af en arbejdsplads med et stort socialt engagement? Så er du godt på vej til at være den alsidige kommunikationsmedarbejder, vi søger.

Mary Fondens formål er at forebygge og afhjælpe social isolation, fremme tolerance og forståelse for forskellighed og skabe håb. Det arbejder fonden med igennem tre indsatsområder: Mobning og Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed. I tæt samspil med en bred vifte af samarbejdspartnere identificerer fonden konkrete projekter, som fonden driver i strategiske partnerskaber. I alt driver fonden p.t. 10 større projekter. Kommunikation er en afgørende vigtig del af at få udbredt fondens budskaber og gennemføre succesfulde projekter. Kommunikationsarbejdet spænder vidt – fra kommunikationsstrategier på projekter over pressehåndtering til indhold på SoMe.

Vi søger en kommunikator med en bred kompetenceprofil, og som leverer høj kvalitet og får energi af alsidige opgaver. Som kommunikationsmedarbejder bliver dine hovedopgaver blandt andet:

• Ansvarlig for kommunikationsindsatsen på en række af fondens projekter, herunder udarbejdelse af kommunikationsstrategier, kommunikationsprojektledelse, produktion af indhold og kontakt med eksterne samarbejdspartnere i relation til kommunikation
• Udarbejdelse af planer for SoMe-indhold på Mary Fondens mange SoMe-kanaler i samarbejde med det øvrige kommunikationsteam og projektlederne
• Indhold til vores SoMe-kanaler, herunder produktion af videoindhold
• Organisering af større events.

Du refererer til kommunikationschefen og indgår i sekretariatet, som består af ca. 12 ansatte. Fonden består derudover af et præsidium og en bestyrelse. Bestyrelsens formand er H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Mary Fonden er en arbejdsplads, hvor vi har et godt og loyalt arbejdsmiljø med respekt for den enkelte. Vi har en god tone, hvor der ikke er langt til et smil, samtidig med at den professionelle tilgang skinner tydeligt igennem.

Læs mere om Mary Fonden og stillingen i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 31 41 98 08.

Du søger stillingen på Genitors hjemmeside www.Genitor.dk. Ansøgningsfristen udløber mandag den 25. november kl. 10.00. Første samtalerunde afvikles den 27. november, og anden samtalerunde afvikles den 29. november. Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb hos Genitor.

Af:

Bodil Liv Holm

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …