22. oktober 2020

Vi søger kommunikationskonsulent med ansvar for SoMe

Har du lyst til at være en del af en organisation, hvor vi hver dag går på arbejde for at bidrage til et samfund, hvor flere mennesker føler, at de hører til? Brænder du for at lave SoMe-indhold, der kan flytte mennesker og bidrage til at skabe håb og tolerance? Og kan du tilmed planlægge den strategiske indsats på SoMe, der rammer plet? Så er du måske godt på vej til at være den alsidige kommunikationskonsulent med ansvar for SoMe, vi nu søger.
HKH Kronprinsessen til lanceringen af antimobbesangen 'Liker'.

Som ny kommunikationskonsulent i Mary Fonden får du mulighed for at bidrage til realiseringen af fondens nye kommunikationsstrategi. Vi vil gerne nå ud til endnu flere – og her spiller sociale medier en helt særlig nøglerolle. Af konkrete opgaver for den nye kommunikationsmedarbejder kan nævnes:

  • Strategisk planlægning af SoMe-indhold og annoncering
  • Udarbejdelse af indhold til Mary Fondens SoMe-kanaler
  • Forskellige kommunikationsopgaver særligt inden for ét af Mary Fondens indsatsområder – Mobning og Trivsel

Du refererer til kommunikationschef Bodil Liv Holm og indgår i kommunikationsteamet, som med dig kommer til at bestå af fire medarbejdere. I samarbejder tæt om teamets opgaver, ligesom samarbejde med eksterne leverandører og samarbejdspartnere også er en del af teamets hverdag.

Mary Fonden søger en kommunikationskonsulent med solid erfaring i forhold til kommunikation på SoMe – fra strategisk planlægning og indholdsproduktion til annoncering. Du formidler tydeligt og sikkert med et godt blik for målgruppen. Din arbejdsstil er kendetegnet ved struktur, og idéudvikling og kreativitet falder dig naturligt. Du er engageret, åben og positiv.

Læs meget mere om Mary Fonden og stillingen i en udvidet job- og personprofil, som du finder på Genitors hjemmeside www.genitor.dk, hvor du også søger stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 3141 9808.

Af:

Bodil Liv Holm

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.