6. april 2020

Vi søger analyseansvarlig

Vi søger en kompetent medarbejder, der kan være ansvarlig for at systematisere, styrke og udbrede fondens vidensarbejde på tværs af projekter og indsatsområder. Du bliver en del af Mary Fonden og det helt unikke arbejde, som fonden udfører for at fremme et samfund med stærke fællesskaber, hvor der er plads til alle.
Mary Fonden søger analyseansvarlig

Du er en skarp analytiker med dokumenteret erfaring inden for analysearbejde, både på det strategiske og praktiske plan, herunder erfaring med at udarbejde befolkningsundersøgelser, brugeranalyser og projektevalueringer. Du har interesse for og erfaring med at kommunikere vidensarbejde til faggrupper og den brede befolkning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med det sociale felt.

Vi søger en analyseansvarlig med en bred kompetenceprofil, og som leverer høj kvalitet og får energi af alsidige opgaver. Som analyseansvarlig bliver dine hovedopgaver blandt andet:

  • Opstille mål for analysearbejdet, udvikle analysestrategien og stå for implementering i samarbejde med ledelsen
  • Initiativtager og tovholder på en række analyseprojekter i samarbejde med interne projektledere og eksterne samarbejdspartnere
  • Kvalitetssikring af analysedesign, forandringsteorier og afrapportering i samarbejde med interne og eksterne parter
  • Formidling af analysearbejdet i samarbejde med fondens kommunikationsafdeling

Du refererer til fondens direktør Helle Østergaard og indgår i sekretariatet, som består af ca. 12 ansatte. Fonden består derudover af et præsidium og en bestyrelse. Bestyrelsens formand er H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Mary Fonden er en arbejdsplads med et godt og loyalt arbejdsmiljø med respekt for den enkelte. Vi har en god tone, hvor der ikke er langt til et smil, samtidig med at den professionelle tilgang skinner tydeligt igennem.

Læs mere om Mary Fonden og stillingen i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 20 62 72 81.

Du søger stillingen på Genitors hjemmeside. Ansøgningsfristen udløber tirsdag den 28. april kl. 10.00. Første samtalerunde afvikles den 4. maj, og anden samtalerunde afvikles den 13. maj. Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb hos Genitor.

Af:

Bodil Liv Holm

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.