19. marts 2014

Tyrkisk præsidentfrue på krisecenter med Kronprinsessen

Den tyrkiske præsidentfrue Hayrünnisa Gül besøgte under statsbesøget Danner sammen med Kronprinsessen.
Tyrkisk præsidentfrue og H.K.H.

Kronprinsessen og Mary Fonden inviterede i forbindelse med det tyrkiske statsbesøg den tyrkiske præsidentfrue til at se fondens projekt Rygsække til børn på krisecentre på Danner i København. Rygsækkene uddeles til alle børn, der ankommer på et krisecenter med deres mor i Danmark, på Færøerne og i Grønland. Danner er Danmarks ældste krisecenter, og under besøget mødte præsidentfruen og Kronprinsessen nogle af de børn og mødre, som har haft glæde af rygsækkene.

Rygsækkenes indhold dækker praktiske behov her og nu, men er også en anledning for krisecentrenes børnepædagoger til at tale med børnene om deres oplevelser med volden. Endelig er rygsækkene en lille trøst i en svær situation og en påmindelse om, at vold aldrig er acceptabel.

Rygsækkene pakkes en gang årligt af pensionerede LEGO-ansatte og Mary Fondens sekretariat hos LEGO Charity i Billund.

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.