29. marts 2017

Statsbesøg på Amager Fælled Skole

H.K.H. Kronprinsessen viser sammen med Red Barnet antimobbeprojektet Fri for Mobberi frem, når det belgiske regentpar besøger Danmark.
Statsbesøg på skole

Interessen for Fri for Mobberi i udlandet er stadig stigende, og når den belgiske konge og dronning gæster Danmark ved et officielt besøg den 28.-30. marts 2017, vil Mary Fonden og Red Barnets fælles antimobbeprojekt også stå højt på dagsordenen.

Som led i statsbesøget vil H.M. Dronning Mathilde af Belgien og H.K.H. Kronprinsessen onsdag den 29. marts besøge Amager Fælled Skole i Københavns Kommune, hvor skolen med hjælp fra en af børnehaveklasserne vil vise, hvordan programmet i praksis bidrager til at skabe positive børnefællesskaber og forebygge mobning.

Amager Fælled Skole har arbejdet med Fri for Mobberi siden 2015.

Læs mere om Fri for Mobberi
Læs mere om Fri for Mobberi i andre lande
Læs mere om statsbesøget på Kongehusets hjemmeside.

Af:

Simone Bodholdt

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …