10. december 2015

Rigtig glædelig jul og godt nytår

I Mary Fonden vil vi gerne ønske alle en glædelig jul med årets smukke julekort designet af Carsten Michelsen, kreativ direktør i vores faste bureau Motor Agency.
Årets julekort

Mary Fondens arbejde er baseret på partnerskaber, og et af dem, der går længst tilbage, er vores samarbejde med Carsten Michelsen, kreativ direktør i bureauet Motor Agency. Siden fondens etablering har Michelsen været garant for, at der er en “grøn tråd” i vores arbejde, og sammen med sit team og ikke mindst vores primære kontakt Julie Wick har han stået bag udformningen af vores produktioner; fra postkort til plakater til projektidentiteter, fra faner til facebook til fine julekort. Og meget mere.

Michelsen kom fra BBDO efterfulgt af McCann og startede i 2014 Motor Agency sammen med direktør Flemming Thomsen og Julie Wick.

Fra alle os i Mary Fonden skal der lyde et rigtig glædelig jul og et godt nytår til alle jer, der har været involveret i vores arbejde, ikke mindst til vores vigtige samarbejdspartnere. Vi kunne ikke have gjort det uden jer.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …