10. december 2015

Rigtig glædelig jul og godt nytår

I Mary Fonden vil vi gerne ønske alle en glædelig jul med årets smukke julekort designet af Carsten Michelsen, kreativ direktør i vores faste bureau Motor Agency.
Årets julekort

Mary Fondens arbejde er baseret på partnerskaber, og et af dem, der går længst tilbage, er vores samarbejde med Carsten Michelsen, kreativ direktør i bureauet Motor Agency. Siden fondens etablering har Michelsen været garant for, at der er en “grøn tråd” i vores arbejde, og sammen med sit team og ikke mindst vores primære kontakt Julie Wick har han stået bag udformningen af vores produktioner; fra postkort til plakater til projektidentiteter, fra faner til facebook til fine julekort. Og meget mere.

Michelsen kom fra BBDO efterfulgt af McCann og startede i 2014 Motor Agency sammen med direktør Flemming Thomsen og Julie Wick.

Fra alle os i Mary Fonden skal der lyde et rigtig glædelig jul og et godt nytår til alle jer, der har været involveret i vores arbejde, ikke mindst til vores vigtige samarbejdspartnere. Vi kunne ikke have gjort det uden jer.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.
LæseLeg i børnehaver

Studier om LæseLegs betydning i børnehaver

To studier undersøger betydningen af LæseLeg for børn i 3-6-årsalderen. LæseLeg arbejder med at styrke børns sprog og evne til at indgå i sociale relationer …
Fire skolebørn ligger på gulvet

Fri for Mobberi sætter turbo på tolerancen

Børn trives bedst i fællesskaber, hvor der er plads til forskellighed. Derfor sætter trivsels- og antimobbeprogrammet Fri for Mobberi turbo på tolerancen i den …

Fri for Mobberi kommer til Frankrig

Mary Fondens og Red Barnets antimobbeprogram Fri for Mobberi er allerede udbredt til fem lande. Nu slutter Frankrig sig til listen og udvikler deres egen …