8. maj 2019

Præsidiemøde 2019

Se billederne fra Mary Fondens præsidiemøde 2019.
Mary Fondens præsidiemøde 2019

Hvert år afholder vi et præsidiemøde, hvor vi fortæller nogle af fondens primære støtter, hvad vi har brugt deres opbakning til i det forgangne år. I år kom Kronprinsessen ind på, hvad Mary Fondens rolle er, og hvorfor vi hele tiden skal udfordre “plejer”, når vi arbejder og samarbejder. Direktør Helle Østergaard gennemgik økonomi, resultater og planer for det kommende år. Og vi fik besøg af et af de mennesker, som vores projekter har hjulpet.

Kronprinsessen fortalte bl.a. om et uventet møde med en lille pige, der havde fået en af vores rygsække til børn på krisecentre. Den lille pige insisterede på at takke Kronprinsessen for rygsækken, selv om arrangementet handlede om noget helt andet.

“Tænk at være så åben om noget så sårbart. Den lille pige er en rollemodel for os alle sammen. For hvis vi tør være åbne også om de svære ting, så hjælper vi hinanden med at overkomme dem,”

opfordrede Kronprinsessen.

Direktør Helle Østergaard gjorde status over resultater og økonomi i 2018 og planer for 2019. En del af fondens projekter blev i 2018 overdraget fuldt til vores samarbejdspartnere, og 2019 står derfor i udviklingens tegn i fonden.

Jette var inviteret for at fortælle sin personlige historie om vold i hjemmet og den hjælp, hun modtog i Råd til Livet og på krisecenter. Med sig havde hun Bodil, som var en støtte for hende på krisecenteret som rådgiver, og som støttede hende i at nedbryde fordomme og tabuer med sin egen beretning på præsidiemødet. Tak for, at du turde, Jette!

HKH Kronprinsessen til Mary Fondens præsidiemøde 2019
Steen Brogaard
Helle Østergaard til Mary Fondens præsidiemøde 2019
Steen Brogaard
Mary Fondens præsidiemøde 2019
Steen Brogaard

Af:

Timian Bille Bach Landgraff

Relaterede nyheder

Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …