> English

Persondatapolitik i Mary Fonden

Hos Mary Fonden prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne persondatapolitik fastlægger retningslinjer for Mary Fondens måde at behandle dine personoplysninger på.

I det følgende fortæller vi, hvordan vi bruger de personlige oplysninger, som du deler med os, når du besøger vores hjemmesider, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmesider.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af Mary Fonden:

Mary Fonden
Amaliegade 8
1256 København K
CVR. nr.: 29719357
Tlf. 45 27 30 20
info@maryfonden.dk

2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af dine personoplysninger. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger samt oplysninger om, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmesider og sociale medier.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  •     Når du bruger maryfonden.dk
  •     Når du tilmelder dig Mary Fondens nyhedsbrev
  •     Når du deltager i et af Mary Fondens kurser eller events

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig.

Mary Fonden indsamler desuden billedmateriale (fotografier og filmoptagelser) fra vores events.

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  •     Tilmelding til nyhedsbrev
  •     Deltagelse i kurser og events
  •     Markedsføring af kurser, materialer, events og lignende i Mary Fondens regi
  •     Statistik

Billedmateriale kan – men vil ikke nødvendigvis – blive benyttet i følgende sammenhænge: På Mary Fondens eller vores samarbejdspartneres hjemmesider og sociale medier, i pressemateriale og/eller i andet eksternt målrettet informativt materiale, som Mary Fonden er afsender eller medafsender på, herunder fx trykte materialer og markedsføring.

Mary Fonden fører statistik over, hvilke områder af vores hjemmeside vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data får vi kendskab til, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, og hvordan vi kan forbedre den.

Vi bruger data om alle vores brugeres bevægelser på hjemmesiden for at forstå, hvordan vores brugere som samlet gruppe anvender maryfonden.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.

Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores hjemmesider. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Grundlag for behandling af dine personoplysninger

Vores juridiske grundlag for behandlingen af dine personoplysninger til ovenstående formål er følgende:

  •     Vores retlige forpligtelser som dataansvarlig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).
  •     Samtykke i forhold til direkte markedsføring fx ved tilmelding til nyhedsbrev (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
  •     Interesseafvejning i forhold til statistik og brug af billeder (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

5. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

6. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til de af Mary Fondens samarbejdspartnere, der leverer ydelser på Mary Fondens vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Mary Fondens vegne og i overensstemmelse med Mary Fondens instruks.

Det drejer sig om følgende virksomheder:

  •     Mary Fondens nyhedsbrev udsendes igennem MailChimp
  •     Support-IT Network leverer hosting af maryfonden.dk
  •     Mary Fondens kommunikationsbureau Motor Agency
  •     Google Analytics leverer statistik over brug af hjemmesiden

Dine personoplysninger overføres ikke til dataansvarlige eller databehandlere, der er lokaliseret i lande uden for EU/EØS.

7. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

8. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik, som du kan læse her på siden.

9. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedsstandarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

10. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter de gældende regler. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få overdraget disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Du kan også gøre brug af dine rettigheder for det billedmateriale, som Mary Fonden har indsamlet i forbindelse med afvikling af vores events. Vi vil i tilfælde af din henvendelse slette eller sløre billedet hurtigst muligt fra vores egne medier i det omfang det er muligt og alt efter henvendelsens karakter.

11. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@maryfonden.dk eller 45 27 30 20.

Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

12. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

13. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@maryfonden.dk eller 45 27 30 20. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Mary Fonden
Amaliegade 8
1256 København K

14. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor.

Du kan også kontakte:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden Alle har ret til en plads i fællesskabet! Det budskab løber hundredevis af børn for hvert år, og så festligt ser det ud 🏃🏃🏼‍♀️ Vi løber igen i år! Se link i bio 😊
mary_fonden "Når min mand var sur, var han et helt andet menneske. Nogle gange var det som om, at øjenfarven skriftede fra blå til sort. Næste dag kunne han være det gladeste og mest omfavnende menneske.” Det Kriminalpræventive Råd har sammen med @tv2echo lavet korte film, der fortæller, hvordan det kan opleves at leve med psykisk vold. Følg link i bio.
mary_fonden "Når min mand var sur, var han et helt andet menneske. Nogle gange var det som om, at øjenfarven skriftede fra blå til sort. Næste dag kunne han være det gladeste og mest omfavnende menneske.” Det Kriminalpræventive Råd har sammen med @tv2echo lavet korte film, der fortæller, hvordan det kan opleves at leve med psykisk vold. Følg link i bio.
mary_fonden Hvad skal der til, for at et barn trives? Der er naturligvis mange faktorer – både inden for og uden for skolen – der spiller ind. Men forskning peger på særligt en faktor. Hvis børn skal trives, så skal de føle sig som en del af fællesskabet. Mary Fonden og @redbarnetdk fælles antimobbeprogram @friformobberi har 7 gode råd om, hvordan du som forælder hjælper børn - både dit eget og andres - ind i fællesskabet. Læs med i link i bio 👆🏼
mary_fonden Medaljen er bare én af de ting, børnene kan glæde sig til til årets Fri for Mobberi Børnestafet🏅 De møder nemlig også konferencier Anders Bøgelund, som guider os gennem dagen med sang og underholdning for de små, og så kommer @hipsomhapdk, Danmarks eneste rapgruppe, der laver hiphop-musik for børn 🎤🎼 Til sidst viser Body Rhythm Factory, hvordan vi i fællesskab kan skabe musik, når vi følger hinanden og trommer i takt 🥁🕺🏻 Tilmelding via link i bio 👆