22. november 2012

Netwerk på Falkonergården

Festsalen på Falkonergården Gymnasium på Frederiksberg var rammen om en festlig formiddag, hvor Mary Fondens og Ventilens nye projekt blev markeret. Falkonergården er et af de første 17 udvalgte gymnasieskoler, der gjort studiestarten nemmere og mere tryg ved at bruge Netwerk i deres 1.g-klasser.
H.K.H. på Falkonergården Gymnasium

Taler, oplæg, oplæsning fra stile om ensomhed og en særlig seance af DR’s radioprogram Tværs på scenen var en del af programmet, da det blev markeret, at projekt Netwerk nu er klar til at blive udbredt til flere ungdomsuddannelser.

Falkonergårdens Gymnasium har som en af testskolerne brugt Netwerk i deres 1.g-klasser siden studiestarten i 2012. Erfaringerne har været rigtig gode. Konkrete redskaber som makkerskabsgrupper og klassekonktrakter har skabt en tryg studiestart og en god klassekultur.

Netwerk er støttet af  Lauritzen Fonden.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.