21. april 2021

Mary Fondens årsberetning 2020

Hvad skete der i 2020, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2020 giver et indblik i Mary Fondens arbejde med at bekæmpe social isolation.
Mary Fondens årsberetning 2020

I årsberetningen kan du læse en status på fondens projekter og programmer inden for indsatsområderne Mobning og Trivsel, Ensomhed og Vold i familien og om, hvordan vi på andre måder arbejder med at bekæmpe social isolation.

Du kan også læse forord fra Mary Fondens formand H.K.H. Kronprinsesse Mary og direktør Helle Østergaard.

Coronaens konsekvenser

Kronprinsessen indleder årsberetningen med bl.a. at adressere pandemiens konsekvenser for den sociale trivsel og ensomhed blandt unge:

Sidste år, da vores årsberetning udkom, var vi i corona-krisens begyndelse, og vi kunne kun se konturerne af, hvad den ville betyde for os. Nu er der gået et år, og pandemien – og dens konsekvenser – er blevet et vilkår, vi lever med hver eneste dag. Vi har vænnet os mere til, at den er her, men samtidig mærker vi også for alvor, hvor meget den kræver af os. Særligt den sociale afstand sætter sine spor,

siger H.K.H. Kronprinsessen.

Omstilling har været hverdagskost

Direktør Helle Østergaard sætter i årsberetningen ord på, hvordan det seneste år har budt på rigtig meget omstilling og behov for at tænke anderledes og nyt:

Corona, restriktioner og nedlukninger har haft konsekvenser for vores arbejde og alle vores projekter på forskellige måder. Samtidig har vi stået i en situation, hvor alle vores tre områder er blevet mere aktuelle end nogensinde, og der på den måde ikke har været mindre behov for vores arbejde – tværtimod. Vi har derfor været nødt til at tænke kreativt og nyt for at omstille vores aktiviteter således, at vi stadig har kunnet bidrage til at bekæmpe ensomhed, vold i hjemmet og skabe trivsel for vores børn i en corona-virkelighed.

Af:

Bodil Liv Holm

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …