11. maj 2021

Mary Fonden søger to barselsvikarer

To af Mary Fondens dygtige medarbejdere skal på barsel umiddelbart efter sommerferien. Derfor søger vi med lys og lygte efter en alsidig kommunikationskonsulent til vores kommunikationsteam og en erfaren projektleder, der kan overtage stafetten som ansvarlig for vores program Læseleg.
Kronprinsessen til lanceringen af 'Liker'

Projektleder med ansvar for LæseLeg, barselsvikar

LæseLeg er en del af indsatsområdet Mobning og Trivsel, og er et konkret pædagogisk materiale, som styrker børns sprog og selvtillid ved at inddrage dem aktivt i historieoplæsning. Du vil som projektleder drive og understøtte vores igangværende forsknings- og udviklingsprojekt, hvor vi sammen med en række af landets kommuner og eksterne samarbejdspartnere undersøger og dokumenterer effekten af LæseLeg.

Konkrete opgaver i rollen er:

  • Sikre at projektet når fastsatte udviklingsmål, der er fremdrift i udviklingsopgaver, og der er styr på økonomien
  • Koordination af programmet i samarbejde med interne analyse- og kommunikationsmedarbejdere og eksterne samarbejdspartnere
  • Drift af LæseLegs webshop og butik i samarbejde med fondens regnskabsanvarlige

Du refererer til den områdeansvarlig projektledere på Mobning og Trivsel, Wencke Kathrine Jansen og samarbejder med kolleger fra hele organisationen. Du har derfor en bred berøringsflade og skal sætte dine stærke organisatoriske og kommunikative evner i spil.

Mary Fonden søger en barselsvikar med solid erfaring i forhold til projektledelse af større projekter med flere involverede aktører, gerne indenfor det sociale eller pædagogiske område. Du arbejder systematisk og resultatorienteret. Din arbejdsstil er kendetegnet af struktur, og du evner at tage ansvar og lederskab. Du er engageret, åben og positiv og begår dig ubesværet i forskellige arenaer.

Læs meget mere om stillingen i en udvidet job- og personprofil og se, hvordan du søger stillingen her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent i Genitor Charlotte Raaby på tlf. 31267652. Ansøgningsfristen udløber den 30. maj 2021.

Kommunikationskonsulent, barselsvikar

Som kommunikationskonsulent i Mary Fonden er du med til at skabe opmærksomhed om fondens arbejde og vores tre indsatsområder: Mobning og Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed. Af konkrete opgaver i stillingen som kommunikationskonsulent kan nævnes:

  • Få ideer til hvordan Mary Fonden kan sætte ensomhed på dagsordenen og føre ideerne ud i livet igennem f.eks. pressehistorier, kampagner på SoMe eller faglige debatindlæg.
  • Udarbejde eller bistå til udarbejdelse af videoer, nyhedsbreve og andet målrettet kommunikation til brugerne af vores projekter.
  • Kommunikation af nye vidensproduktioner og fælles kommunikations-udvikling med det øvrige team.

Du refererer til kommunikationschef Bodil Liv Holm og samarbejder med kolleger fra hele organisationen. Kommunikation er en afgørende del af alle fondens projekter, og derfor vil både opgaver og berøringsflader spænde vidt.

Mary Fonden søger en kompetent og kreativ formidler med en bred kommunikationsprofil og dokumenteret strategisk og praktisk erfaring med kommunikationsarbejde. Du har et stort engagement og gåpåmod og formår at balancere mellem ideudvikling og kvalitetssikring. Din tilgang til opgaver er struktureret og systematisk, og du evner at fastholde overblikket over mange forskelligartede opgaver.

Læs meget mere om stillingen i en udvidet job- og personprofil, og se hvordan du søger stillingen her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent i Genitor Charlotte Raaby på tlf. 31267652. Ansøgningsfristen udløber den 30. maj 2021.

Af:

Bodil Liv Holm

Relaterede nyheder

Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …