27. oktober 2021

Mary Fonden søger studentermedhjælper til kommunikation

Studerer du på en videregående uddannelse inden for fx kommunikation eller journalistik? Er du skarp til digital kommunikation, stærk i sociale medier og har interesse for grafiske opgaver? Og trives du med tæt samarbejde i et mindre team? Så er det dig, vi har brug for i Mary Fondens kommunikationsafdeling.
Mary Fonden søger studentermedhjælper med flair for analyse og interesse for det sociale område

Alle har ret til at høre til

Vi er har adresse i Amaliegade, hvor vi arbejder for Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Marys Fond sammen med det øvrige sekretariat.

Her arbejder vi for de mange, der står alene. Inden for vores tre indsatsområder Mobning & Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed udvikler og driver vi projekter i tætte partnerskaber med organisationer, virksomheder og fonde med særlig viden om vores indsatsområder. Vi arbejder for at bryde tabuer og udbrede viden, og vi sætter ord på det, der kan være svært at tale om.

Vi er en åben og social arbejdsplads, hvor vi arbejder ambitiøst og fokuseret, samtidig med, at der er plads til grin og hygge ved kaffemaskinen og om frokostbordet.

Din rolle

Lige nu søger vi en dygtig og engageret studentermedhjælper til at blive en del af vores kommunikationsteam, der består af tre mennesker. Vi løser en bred vifte af kommunikationsopgaver, herunder drift og udvikling af hjemmesider, sociale medier og nyhedsbreve.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Producere og redigere indhold på websites
 • Producere indhold til sociale medier
 • Løse mindre grafiske opgaver
 • Deltage i kommunikationsprojekter ad hoc
 • Bidrage til planlægning og afholdelse af events
 • Overvågning og analyse af sociale medier
 • Besvare henvendelser fra brugere
 • Assistere i udarbejdelse af analyser

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for fx kommunikation eller journalistik og har erfaring med digital og visuel kommunikation. Du har minimum 1½ år tilbage af din uddannelse. Det er en fordel, hvis du har et blik for grafisk kommunikation og har erfaring med at skrive tekster til online medier.

Derudover er vi på jagt efter dig, der… :

 • har interesse for sociale medier og tendenser inden for digital kommunikation
 • kan se og fortælle den gode historie på skrift og i billeder
 • har let ved at sætte dig ind i nye værktøjer
 • har analytisk sans og blik for forskellige målgrupper
 • arbejder selvstændigt, struktureret og overholder deadlines
 • er imødekommende og trives med at hjælpe dine kolleger

Hos os får du praktisk erfaring og faglig udvikling i en lille organisation med mange muligheder og udfordringer. Du kan læse mere om Mary Fondens arbejde på maryfonden.dk og finde os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Ansættelsesvilkår

Vi har brug for dig ca. 15 timer om ugen. Arbejdstid og dage aftaler vi nærmere, men vi er fleksible og tager naturligvis hensyn til dit studie.

Ansøgning

Send en ansøgning med CV og eksamenspapirer til info@maryfonden.dk med “Ansøgning: studentermedhjælper” i emnefeltet senest søndag den 21. november.

Vi forventer at holde samtaler i uge 47 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. januar 2022. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Kommunikationschef Bodil Liv Holm på mail blh@maryfonden.dk  eller tlf. 26 60 78 49 om onsdagen imellem 13-15.

Mary Fonden opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Af:

Timian Bille Bach Landgraff

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden