2. april 2023

Mary Fonden søger studentermedhjælper til kommunikation

Studerer du på en videregående uddannelse inden for fx kommunikation eller journalistik? Er du skarp til digital kommunikation og har du interesse for sociale medier og grafiske opgaver? Så er det dig, vi har brug for i Mary Fondens kommunikationsafdeling.

I Mary Fonden arbejder vi for de mange, der står alene. Inden for vores tre indsatsområder Mobning og Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed udvikler og driver vi projekter i tætte partnerskaber med organisationer, virksomheder og fonde med særlig viden om vores indsatsområder. Vi arbejder for at bryde tabuer og udbrede viden, og vi sætter ord på det, der kan være svært at tale om.

Vi er en åben og social arbejdsplads, hvor vi arbejder ambitiøst og fokuseret samtidig med, at der er plads til grin og hygge ved kaffemaskinen og om frokostbordet.

Din rolle

Vi søger en dygtig og engageret studentermedhjælper til at blive en del af vores kommunikationsteam, der består af fire ansatte. Vi løser en bred vifte af kommunikationsopgaver, herunder drift og udvikling af hjemmesider, sociale medier og nyhedsbreve.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Producere og redigere indhold på hjemmesider
 • Producere indhold til sociale medier
 • Løse mindre grafiske opgaver
 • Deltage i kommunikationsprojekter ad hoc
 • Overvågning og analyse af sociale medier
 • Besvare henvendelser fra brugere

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for fx kommunikation eller journalistik, og at du har mindst 1½ år tilbage af din uddannelse. Det er en fordel, hvis du har et blik for grafisk kommunikation og har tidligere erfaring med kommunikationsarbejde. Vigtigst af alt er du omhyggelig og ivrig efter at sætte dig ind i nye opgaver, uanset om det er det daglige driftsarbejde eller udvikling af nye idéer.

Derudover er vi på jagt efter dig, der… :

 • har interesse for sociale medier og digital kommunikation
 • har lyst til og let ved at sætte dig ind i nye værktøjer
 • arbejder selvstændigt, struktureret og overholder deadlines
 • trives med at hjælpe dine kolleger med både små og store opgaver
 • motiveres af at arbejde med sociale mærkesager

Hos os får du praktisk erfaring og faglig udvikling i en lille organisation med mange muligheder og udfordringer. Du kan læse mere om Mary Fondens arbejde på maryfonden.dk og finde os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Ansættelsesvilkår

Vi har brug for dig ca. 15 timer om ugen. Arbejdstid og dage aftaler vi nærmere, men vi er fleksible og tager naturligvis hensyn til dit studie.

Ansøgning

Send en ansøgning med CV og eksamenspapirer til info@maryfonden.dk med “Ansøgning: studentermedhjælper” i emnefeltet senest tirsdag den 30. maj.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 7. august 2023. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Kommunikationschef Bodil Liv Holm på mail blh@maryfonden.dk  eller tlf. 26 60 78 49 om onsdagen imellem 12-14.

Mary Fonden opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Af:

Cecilia Mandrup

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2022

Hvad skete der i 2022, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2022 giver et indblik i Mary Fondens …