9. august 2022

Mary Fonden søger studentermedhjælper med flair for analyse

Vil du arbejde med analyser og viden på det sociale område? Og kunne du tænke dig at blive en del af Mary Fonden og det helt unikke arbejde, som fonden udfører for at fremme et samfund med stærke fællesskaber, hvor der er plads til alle? Så er du måske den nye studentermedhjælper, vi har brug for i Mary Fonden.
Mary Fonden søger studentermedhjælper med flair for analyse og interesse for det sociale område

Om Mary Fonden

Mary Fondens grundtanke er, at alle har ret til at høre til. Fondens formål er at forebygge og afhjælpe social isolation, fremme tolerance og forståelse for forskellighed og skabe håb. Inden for vores tre indsatsområder (1) Mobning & Trivsel, (2) Vold i Hjemmet og (3) Ensomhed udvikler og driver vi projekter i samarbejde med organisationer, forskere og fonde med særlig viden på områderne.

Lige nu søger vi en dygtig og engageret studentermedhjælper, der kan assistere vores projektledere og analyseansvarlige med projektrelaterede såvel som research- og analyseopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Løbende indsamling og behandling af data om vores projekter via Excel
 • Udarbejdelse af kvantitative (og evt. kvalitative) analyser om vores projekter og områder
 • Gennemførelse af spørgeskemaundersøgelser
 • Formidling af resultater fra dit arbejde med analyser og projekter
 • Support ved brugerhenvendelser ifm. Mary Fondens digitale produkter
 • Opgaveløsning af ad-hoc karakter, fx bidrage med planlægning og afvikling af større events

Om dig

Vi forestiller os, at du studerer på en videregående uddannelse inden for det samfundsvidenskabelige område, fx sociologi, statskundskab, økonomi, antropologi, og at du har minimum 1½ år tilbage af din uddannelse.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • er en dygtig, ambitiøs og nysgerrig studerende, der har mod på at lære nyt og tage ansvar
 • interesserer dig for det sociale område
 • er analytisk og har flair for indsamling og bearbejdning af data og viden, opsætning af figurer og tabeller mv. i Excel og Power Point.
 • er initiativrig, ansvarsfuld og positiv over for nye opgaver
 • er imødekommende og trives med at hjælpe dine kolleger

Det er en fordel, hvis du har erfaring med Excel og med at gennemføre kvantitative analyser.

Hos os får du praktisk erfaring og faglig udvikling i en lille organisation med mange muligheder og udfordringer. Du kan læse mere om vores arbejde på maryfonden.dk og finde os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Ansættelsesvilkår

Vi har brug for dig ca. 15 timer om ugen. Arbejdstid og dage aftaler vi nærmere. Vi er fleksible og tager naturligvis hensyn til dit studie.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte analyseansvarlig Mikkel Lynggaard på tlf. 60 22 32 74 eller mail ml@maryfonden.dk.

Ansøgning

Send en ansøgning med CV og eksamenspapirer til info@maryfonden.dk med “Ansøgning: studentermedhjælper” i emnefeltet senest tirsdag den 30. august kl. 12. Vi forventer at holde samtaler torsdag den 8. september og ønsker at byde vores nye kollega velkommen snarest muligt herefter.

Mary Fonden opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Af:

Alvina Ahmed

Relaterede nyheder

Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …