7. april 2017

Løb med på årets Fri for Mobberi Børnestafet

Der er lagt op til masser af sjov, når startskuddet igen går til Mary Fonden og Red Barnets Fri for Mobberi Børnestafetten 2017.
Fri for Mobberi Børnestafetten 2016

Det populære løb mod mobning finder i år sted:

  • Lørdag den 27. maj klokken 10 i Mindeparken i Aarhus
  • Lørdag den 10. juni klokken 10 i Fælledparken i København

Ruten er en kilometer, og løbet foregår ved, at børnene sendes af sted i tre forskellige startgrupper med en lille bamse som stafet. Når de har gennemført distancen, afleverer de bamsen og får en medalje.

Tilmelding

Det koster 125 kroner per barn at deltage + gebyr. Prisen inkluderer en løbebluse fra WHEAT, et Fri for Mobberi-armbånd, en medalje, frugt, vand og et Anders And-blad. Forældre løber gratis med.

Alle børn mellem 0-13 år kan deltage, og man skal ikke stille med et stafethold. Børn, der gerne vil løbe sammen, skal tilmeldes individuelt, men afhente startnumre og løbebluser sammen.

En dag fuld af underholdning og sjove aktiviteter

Traditionen tro er Fri for Mobberi Børnestafetten en festlig markering af det alvorlige budskab: “Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.”

I år underholder bl.a. det musikalske makkerpar Ole Kibsgaard og Kaya Brüel, Jacinta fra Ramasjang og Kalles Store Trommeshow i Aarhus. I København kommer bl.a. sangerinden Alberte, Amanda fra MGP og Hr. Skæg. Se hele programmet.

Musikpædagog Anders Bøgelund bidrager til underholdningen med sange fra Fri for Mobberis rytmikprogram. Der er også masser af andre sjove aktiviteter på pladsen til årets Fri for Mobberi Børnestafet. Kom blandt andet og få en Fri for Mobberi-tatovering, lær at finde rytmen med fødder, hænder, rytmepinde, spande og meget mere i tromme-workshops med Stomp i Aarhus og Body Rhytm Factory i København, leg med kæmpe sæbebobler, besøg Red Barnets naturvejledere eller slå jer ned ved tegnebordene.

Mary Fonden og Red Barnet står bag Fri for Mobberi Børnestafetten. Løbene afvikles i samarbejde med Sparta og Aarhus 1900 Atletik/MotionDHL og WHEAT er sponsorer på dagen.

Se billeder fra Fri for Mobberi Børnestafetten 2016.

Få nyheder om Børnestafetten 2017 på Børnestafettens Facebookside i Aarhus og Børnestafettens Facebookside i København og i Fri for Mobberis nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på friformobberi.dk. Du kan også følge med på Instagram under hashtagget #børnestafetten2017.

Om Fri for Mobberi

Mary Fonden og Red Barnet står bag Fri for Mobberi, der er et landsdækkende antimobbeprogram til børn i 0-9-årsalderen.

Fri for Mobberi er ude i hver anden børnehave og i cirka 40 % af alle skoler/SFOer i Danmark.

Fri for Mobberi støttes økonomisk af Ole Kirk’s Fond.

Gå til Fri for Mobberis projektside

Af:

Birgitte Krogh Therkelsen

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …