17. september 2013

Kronprinsparret lancerer Klubfidusen

Den 17. september blev Klubfidusen lanceret i Bagsværd Boldklub, og både spillere og Kronprinsparret viste, hvordan leg og fodboldtræning kan styrke sammenholdet.
Kronprinsparret til lancering af Klubfidusen

Klubfidusen blev sparket i gang af D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen og spillere fra Bagsværd Boldklub den 17. september. Og det gik ikke stille for sig, da Kronprinsparret kastede sig ud i trøningsøvelsen “Par erobrer bold”, som er en del af øvelseshæftet “Træn trivslen”, der indgår i Klubfidusen. Der blev grinet og kæmpet om at erobre bolde på banen, og det er netop et centralt element i Klubfidusen: At styrke fællesskabet gennem aktiviteter, der både har fokus på fodbolden og trivslen.

De fleste børn er heldigvis glade for deres fritidsaktivitet, men hvert 8. barn har på et tidspunkt droppet en fritidsaktivitet pga. mobning eller mistrivsel. Det er årsagen til, at Mary Fonden er gået sammen med Red Barnet, DBU og TrygFonden om at sætte fokus på og styrke trivslen på fodboldbanerne.

Læs mere om Klubfidusen her.

Se indslag om Klubfidusen her.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …