2. juni 2015

Kronprinsessen til topmøde i New York

Hvert år mødes verdens mest indflydelsesrige personer og taler om, hvordan velgørenhed kan bidrage til at løse nogle af de største og mest komplekse globale problemstillinger.
H.K.H. Tale til kvindernes internationale kampdag

Den 3. juni deltager Kronprinsessen sammen med nogle af verdens mest indflydelsesrige personer til “Forbes 400 Summit on Philanthropy” i New York. Topmødet er en årlig tilbagevendende begivenhed, og temaet i år er filantropi og global sundhed. På topmødet vil deltagerne diskutere, hvordan velgørenhed kan bidrage til at højne den globale sundhed på sigt.

Kronprinsessen er inviteret til det årlige topmøde som formand for Mary Fonden, og Kronprinsessen vil desuden sammen med repræsentanter for Mary Fonden mødes med en række førende velgørende amerikanske fonde samt udvalgte NGO’er i New York.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …