3. juni 2013

Kronprinsessen til stafetløb

Mary Fondens og Red Barnets Fri for Mobberi Børnestafetten 2013 løber i år af stablen i København og Aarhus for sjette gang. Som noget nyt afvikles det voksende arrangement i samarbejde med erfarne løbskræfter som Aarhus Motion, Sparta og DHL Express. H.K.H. Kronprinsessen deltager ved løbet i København den 15. juni, hvor hun uddeler medaljer til alle små løbere.
Børnestafetten 2012

Mary Fondens og Red Barnets antimobbeprogram Fri for Mobberi er nu ude i rekordmange børnehaver og skoler og SFO’er. Hver tredje børnehave og hver fjerde skole/SFO bruger i dag materialet for at bekæmpe mobning, og interessen for at deltage i det årlige stafetløb mod mobning har også været stigende.

Derfor afvikles løbet i år i samarbejde med Aarhus Motion, Sparta og transport– og logistikvirksomheden DHL Express, der sørger for et veltilrettelagt børneløb i henholdsvis det indre Aarhus ved Musikhuset den 8. juni kl. 14 og i Fælledparken i København den 15. juni kl. 14.

”Siden vores første Fri for Mobberi stafet i 2008 er arrangementet vokset, og det var derfor naturligt for os at indgå i et samarbejde med Aarhus Motion, Sparta og DHL Express, der har stor erfaring med at afvikle stafetløb. Det har gjort, at vi i år kan gøre løbet endnu bedre og mere overskueligt for de mange små løbere, der skal igennem ruten og godt i mål,”

fortæller direktør i Mary Fonden, Helle Østergaard.

Mary Fonden og Red Barnet markerer Fri for Mobberi med en én kilometer lang stafet for 0-15-årige – fordi en stafet kræver samarbejde, ligesom kampen mod mobning gør det.

Alle børn får en medalje om halsen, når de kommer over målstregen. Dette hjælper Mikkel og Sofie, kendt fra DR Ramasjang, og Fri for Mobberis maskot Bamseven med. I København deltager Kronprinsessen, der også uddeler medaljer.

I Aarhus kan man opleve Carsten Bang som konferencier og Muddis børneshow på scenen. I København er Bubber konferencier, og Katrine Bille, kendt fra DR’s Lille Nørd, optræder. I begge byer kan man møde Mikkel og Sofie fra DR Ramasjang, Bamseven og Anders Bøgelund, der optræder med sange fra Fri for Mobberi-programmet.

Billetter koster 120 kr. og kan købes på www.børnestafetten.dk og på pladsen på selve dagen.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …