21. juni 2019

Kronprinsessen deltager i Børnestafetten

H.K.H. Kronprinsessen løber med, når Mary Fonden og Red Barnets Fri for Mobberi Børnestafetten skydes i gang lørdag den 22. juni 2019 i Fælledparken i København. 
H.K.H. Kronprinsessen til Børnestafetten 2019

H.K.H. Kronprinsessen løber med, når Mary Fonden og Red Barnets Fri for Mobberi Børnestafetten skydes i gang lørdag den 22. juni 2019 i Fælledparken i København. Red Barnets nye generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen deltager for første gang også i Fri for Mobberi Børnestafetten.

Ruten i Fri for Mobberi Børnestafetten er en kilometer, som børnene løber med en lille bamse som stafet. Børnene sendes af sted i fire startgrupper, og Kronprinsessen løber sammen med børnene i alle fire grupper (4 x 1 km). Inden startskuddet varmer Kronprinsessen og Johanne Schmidt-Nielsen op sammen med alle løberne.

Foruden at løbe mod mobning kan børnene være med i forskellige aktiviteter på pladsen, som bygger på de fire kerneværdier i Fri for Mobberi: Tolerance, respekt, omsorg og mod. Fx kan de give hinanden Fri for Mobberi-massage og øve sig i at være modige og respektfulde gennem sjove lege.

Det festlige børneløb markerer kampen mod mobning og vigtigheden af en vedvarende og forebyggende indsats. Børn har brug for at indgå i trygge fællesskaber, fra de er helt små – og det er netop det, Fri for Mobberi handler om.

Program

10.00:  Pladsen åbner
10.15:   Fri for Mobberi-musik fra scenen med Anders Bøgelund
10.25:   Konferencier Anders Bøgelund byder velkommen
10.30:  Ole Kibsgaard og Kaya Brüel optræder på scenen
11.05:   Opvarmning
11.30:   Stafetten skydes i gang, og Kronprinsessen løber sammen med børnene i alle fire startgrupper, som sendes af sted med 15 min. mellemrum
13.00:  HipSomHap underholder fra scenen

Kronprinsessen deltager i udvalgte dele af programmet.

Akkreditering

Der er adgang for akkrediteret presse til arrangementet.

Tilmelding senest fredag den 21. juni kl. 12 til Birgitte Krogh Therkelsen på bkt@maryfonden.dk

Af:

Birgitte Krogh Therkelsen

Relaterede nyheder

H.K.H. Kronprinsesse Mary

Året, der gik 2021

Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået, og ønsker alle en glædelig jul.
Mary Fondens særlige donation støtter piger i Burkina Faso

Mary Fonden støtter piger i Burkina Faso

Mary Fonden giver i år sin særlige donation til Gisèle Kambou-centeret, der hjælper piger og kvinder i Burkina Faso. Centeret, der også er støttet af …