21. juni 2019

Kronprinsessen deltager i Børnestafetten

H.K.H. Kronprinsessen løber med, når Mary Fonden og Red Barnets Fri for Mobberi Børnestafetten skydes i gang lørdag den 22. juni 2019 i Fælledparken i København. 
H.K.H. Kronprinsessen til Børnestafetten 2017

H.K.H. Kronprinsessen løber med, når Mary Fonden og Red Barnets Fri for Mobberi Børnestafetten skydes i gang lørdag den 22. juni 2019 i Fælledparken i København. Red Barnets nye generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen deltager for første gang også i Fri for Mobberi Børnestafetten.

Ruten i Fri for Mobberi Børnestafetten er en kilometer, som børnene løber med en lille bamse som stafet. Børnene sendes af sted i fire startgrupper, og Kronprinsessen løber sammen med børnene i alle fire grupper (4 x 1 km). Inden startskuddet varmer Kronprinsessen og Johanne Schmidt-Nielsen op sammen med alle løberne.

Foruden at løbe mod mobning kan børnene være med i forskellige aktiviteter på pladsen, som bygger på de fire kerneværdier i Fri for Mobberi: Tolerance, respekt, omsorg og mod. Fx kan de give hinanden Fri for Mobberi-massage og øve sig i at være modige og respektfulde gennem sjove lege.

Det festlige børneløb markerer kampen mod mobning og vigtigheden af en vedvarende og forebyggende indsats. Børn har brug for at indgå i trygge fællesskaber, fra de er helt små – og det er netop det, Fri for Mobberi handler om.

Program

10.00:  Pladsen åbner
10.15:   Fri for Mobberi-musik fra scenen med Anders Bøgelund
10.25:   Konferencier Anders Bøgelund byder velkommen
10.30:  Ole Kibsgaard og Kaya Brüel optræder på scenen
11.05:   Opvarmning
11.30:   Stafetten skydes i gang, og Kronprinsessen løber sammen med børnene i alle fire startgrupper, som sendes af sted med 15 min. mellemrum
13.00:  HipSomHap underholder fra scenen

Kronprinsessen deltager i udvalgte dele af programmet.

Akkreditering

Der er adgang for akkrediteret presse til arrangementet.

Tilmelding senest fredag den 21. juni kl. 12 til Birgitte Krogh Therkelsen på bkt@maryfonden.dk

Af:

Birgitte Krogh Therkelsen

Relaterede nyheder

Beskyttet: Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …