17. juni 2012

H.K.H. Kronprinsesse Mary åbner konferencen Partnership 2012

CBS-konferencen Partnership 2012 NGO + Business handler om den merværdi, der opstår, når NGO'er og virksomheder samarbejder. Kronprinsessen er en af åbningstalerne.
Kronprinsessen til cbs partnership konference 2012

H.K.H. Kronprinsesse Mary står for åbningstalen, når konferencen Partnership2012 NGO + Business indledes på CBS den 11. juni.

Ud over Kronprinsessen vil bl.a. Kofi Annan og Erhvervs- og Vækstminister Ole Sohn tale til åbningen.Partnership2012 NGO + Business omhandler strategiske partnerskaber på tværs af sektorer og sætter fokus på nødvendigheden af nye former for partnerskaber i kampen for at overvinde verdens store sociale udfordringer.

På konferencen vil en række danske og internationale partnerskaber blive præsenteret og diskuteret, ligesom det vil blive tematiseret, hvad det er, der gør det så svært at arbejde på tværs af kulturelle og organisatoriske forskelle.

Direktør i Mary Fonden Helle Østergaard og projektleder Dorte Fredskilde Braad præsenterer fondens erfaringer med sociale partnerskaber om eftermiddagen den 11. juni.Læs mere om Partnership 2012 NGO + Business på www.partnership2012.com.

Af:

Timian Bille Bach Landgraff

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2022

Hvad skete der i 2022, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2022 giver et indblik i Mary Fondens …