6. marts 2014

Fri for Mobberi Universet er i luften

Nyt digitalt trivselsredskab blev præsenteret på Sundbyøster Skole på Amager den 6. marts 2014. Med Fri for Mobberi Universet kan trivselsarbejdet nu flytte med over på iPads og smartsboards.
Fri for Mobberi kuffert og iPad

H.K.H. Kronprinsessen, undervisningsminister Christine Antorini, børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev og ikke mindst en masse 0. klasses elever og deres lærere mødtes i dag på Sundbyøster Skole for at markere, at Fri for Mobberi Universet nu er en realitet.

Vores nye digitale univers er endnu et skridt på vejen mod en varig indsats for børns trivsel i skolen. Værdierne tolerance, respekt, omsorg og mod er stadig fundamentet, og ambitionen er fortsat at støtte jer og jeres skole i at skabe en kultur, hvor der er plads til alle.

fortæller Kronprinsessen i sin tale

På dagen holdt også skoleleder Steen Højstrøm, generalsekretær Mimi Jakobsen og direktør i Mary Fonden, Helle Østergaard tale. Børnene demonstrerede et par elementer fra Fri for Mobberi Universet, bl.a. de nye ryste-sammen lege, hvor børnene får mulighed for at være fysisk aktive i øvelser med fokus på fællesskab.

Fri for Mobberi Universet er en digital videreudvikling af Fri for Mobberi-programmet, som i dag er ude i 1.500 børnehaver og 590 skoler og SFO’er. Det digitale univers er udviklet på baggrund af stor efterspørgsel fra brugerne.

Fri for Mobberi Universet består bl.a. af ryste-sammen lege, massageprogram, rytmik, e-bog og samtaletavler til både børn, fagfolk og forældre.

Det digitale materiale kan købes og umiddelbart efter købet tages i brug af brugere, der allerede arbejder med Fri for Mobberi.

Skoler/SFO’ er, der ikke før har arbejdet med Fri for Mobberi, kan også købe Fri for Mobberi Universet, men her hører et obligatorisk endags-kursus med for en fagperson.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …