6. marts 2014

Fri for Mobberi Universet er i luften

Nyt digitalt trivselsredskab blev præsenteret på Sundbyøster Skole på Amager den 6. marts 2014. Med Fri for Mobberi Universet kan trivselsarbejdet nu flytte med over på iPads og smartsboards.
Fri for Mobberi kuffert og iPad

H.K.H. Kronprinsessen, undervisningsminister Christine Antorini, børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev og ikke mindst en masse 0. klasses elever og deres lærere mødtes i dag på Sundbyøster Skole for at markere, at Fri for Mobberi Universet nu er en realitet.

Vores nye digitale univers er endnu et skridt på vejen mod en varig indsats for børns trivsel i skolen. Værdierne tolerance, respekt, omsorg og mod er stadig fundamentet, og ambitionen er fortsat at støtte jer og jeres skole i at skabe en kultur, hvor der er plads til alle.

fortæller Kronprinsessen i sin tale

På dagen holdt også skoleleder Steen Højstrøm, generalsekretær Mimi Jakobsen og direktør i Mary Fonden, Helle Østergaard tale. Børnene demonstrerede et par elementer fra Fri for Mobberi Universet, bl.a. de nye ryste-sammen lege, hvor børnene får mulighed for at være fysisk aktive i øvelser med fokus på fællesskab.

Fri for Mobberi Universet er en digital videreudvikling af Fri for Mobberi-programmet, som i dag er ude i 1.500 børnehaver og 590 skoler og SFO’er. Det digitale univers er udviklet på baggrund af stor efterspørgsel fra brugerne.

Fri for Mobberi Universet består bl.a. af ryste-sammen lege, massageprogram, rytmik, e-bog og samtaletavler til både børn, fagfolk og forældre.

Det digitale materiale kan købes og umiddelbart efter købet tages i brug af brugere, der allerede arbejder med Fri for Mobberi.

Skoler/SFO’ er, der ikke før har arbejdet med Fri for Mobberi, kan også købe Fri for Mobberi Universet, men her hører et obligatorisk endags-kursus med for en fagperson.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.