6. oktober 2016

Fri for Mobberi-kursus om mobning i børnehøjde

Nyt kursus Fri for Mobberi-kursus om alle de store spørgsmål om små børns sociale liv kommer til Kolding.
Fri for Mobberi kurser i børnehøjde

Hvordan opstår mobning blandt de mindste? Hvordan danner børnene sociale relationer? Og hvordan kan drama, nærværsøvelser og bevægelseslege bruges som pædagogiske værktøjer til at forebygge mobning? Nyt kursus Fri for Mobberi-kursus kommer til Kolding.

I en hel ny type kursus går Fri for Mobberi i dybden med alle de store spørgsmål om små børns sociale liv.

Dagen byder på en blanding af faglige oplæg og workshops:
Specialist i børnepsykologi Grethe Kragh-Müller, der også er kendt fra ‘Børnenes hemmelige verden’ på DR1, indvier kursisterne i udviklingen af små børns sociale liv, mens forsker Kit Stender Petersen deler sin viden om mobningens væsen og tilblivelse blandt mindre børn.

I en blanding af teori, legeaktiviteter, refleksion og erfaringsudveksling arbejder bevægelseskonsulent Balder Brøndsted og deltagerne med fælleslegenes muligheder for at styrke glæde, trivsel og sammenhold i børnegruppen, mens dramalærer Charlotte Helbo Lund introducerer den dramapædagogiske metode forumspil, som et redskab til at løse konflikter på en anderledes måde.

Kurset er et heldagskursus. Det koster 720 kroner ekskl. moms.

Læs mere om kurset på Fri for Mobberis hjemmeside.
Tilmelding foregår på Fri for Mobberis webshop.

Af:

Simone Bodholdt

Relaterede nyheder

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …
Sammen uden vold - Gravide

Screening for partnervold blandt gravide virker

Ved at screene systematisk for partnervold i jordemoderkonsultationer finder Amager og Hvidovre Hospital 1-2 par om ugen med voldsproblematikker. Før fandt de omkring 6 om …