25. oktober 2016

Efterårets LæseLeg-kurser

Vær med til at øge børns trivsel og evne til at indgå i fællesskabet. Tag på et af efterårets LæseLeg-kurser i Odense, Hjørring eller Kgs. Lyngby.
Sprogvejleder Jette Løntoft uddyber metoden dialogisk læsning på forårets LæseLeg-kurser

Tag på kursus i, hvordan du styrker sprogsvage børns kommunikative evner og giver dem mod til at åbne sig og bruge sproget i det daglige.

LæseLegs sprogvejleder Jette Løntoft, som har arbejdet med børns sprogtilegnelse de sidste 30 år, uddyber metoden dialogisk læsning og kommer ind på bl.a. praksisproblemer, rollen som ressourceperson på sprogområdet og kulturen i institutionen. Alt sammen med udgangspunkt i deltagernes erfaringer.

Efterårets LæseLeg-kurser finder du i:

Odense torsdag den 22. september 2016
Hjørring onsdag den 28. september 2016
Kgs. Lyngby tirsdag den 25. oktober 2016
Kurset varer fra 8-13, og prisen er 400 kroner eksklusiv moms. En let frokost samt kaffe og te er inkluderet. Læs mere om indhold og tilmelding på LæseLegs hjemmeside.

Kurset er målrettet pædagogisk personale i vuggestue, dagpleje og børnehave, og det henvender sig til både nybegyndere og erfarne LæseLeg-brugere.

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

Ensomhed i Danmark

En omfattende befolkningsundersøgelse viser store udfordringer med ensomhed, særligt blandt unge voksne, og giver for første gang et dybdegående indblik i danskernes viden og holdninger …

Mary Fondens årsberetning 2023

Hvad skete der i 2023, og hvad skal der ske det kommende år i Mary Fonden? Årsberetningen for 2023 giver et indblik i Mary Fondens …