> English

Persondatapolitik i Mary Fonden

Hos Mary Fonden prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne persondatapolitik fastlægger retningslinjer for Mary Fondens måde at behandle dine personoplysninger på.

I det følgende fortæller vi, hvordan vi bruger de personlige oplysninger, som du deler med os, når du besøger vores hjemmesider, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmesider.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af Mary Fonden:

Mary Fonden
Amaliegade 8
1256 København K
CVR. nr.: 29719357
Tlf. 45 27 30 20
info@maryfonden.dk

2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af dine personoplysninger. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger samt oplysninger om, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmesider og sociale medier.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  •     Når du bruger maryfonden.dk
  •     Når du tilmelder dig Mary Fondens nyhedsbrev
  •     Når du deltager i et af Mary Fondens kurser eller events

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig.

Mary Fonden indsamler desuden billedmateriale (fotografier og filmoptagelser) fra vores events.

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  •     Tilmelding til nyhedsbrev
  •     Deltagelse i kurser og events
  •     Markedsføring af kurser, materialer, events og lignende i Mary Fondens regi
  •     Statistik

Billedmateriale kan – men vil ikke nødvendigvis – blive benyttet i følgende sammenhænge: På Mary Fondens eller vores samarbejdspartneres hjemmesider og sociale medier, i pressemateriale og/eller i andet eksternt målrettet informativt materiale, som Mary Fonden er afsender eller medafsender på, herunder fx trykte materialer og markedsføring.

Mary Fonden fører statistik over, hvilke områder af vores hjemmeside vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data får vi kendskab til, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, og hvordan vi kan forbedre den.

Vi bruger data om alle vores brugeres bevægelser på hjemmesiden for at forstå, hvordan vores brugere som samlet gruppe anvender maryfonden.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.

Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores hjemmesider. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Grundlag for behandling af dine personoplysninger

Vores juridiske grundlag for behandlingen af dine personoplysninger til ovenstående formål er følgende:

  •     Vores retlige forpligtelser som dataansvarlig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).
  •     Samtykke i forhold til direkte markedsføring fx ved tilmelding til nyhedsbrev (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
  •     Interesseafvejning i forhold til statistik og brug af billeder (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

5. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

6. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til de af Mary Fondens samarbejdspartnere, der leverer ydelser på Mary Fondens vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Mary Fondens vegne og i overensstemmelse med Mary Fondens instruks.

Det drejer sig om følgende virksomheder:

  •     Mary Fondens nyhedsbrev udsendes igennem MailChimp
  •     Support-IT Network leverer hosting af maryfonden.dk
  •     Mary Fondens kommunikationsbureau Motor Agency
  •     Google Analytics leverer statistik over brug af hjemmesiden

Dine personoplysninger overføres ikke til dataansvarlige eller databehandlere, der er lokaliseret i lande uden for EU/EØS.

7. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

8. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik, som du kan læse her på siden.

9. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedsstandarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

10. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter de gældende regler. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få overdraget disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Du kan også gøre brug af dine rettigheder for det billedmateriale, som Mary Fonden har indsamlet i forbindelse med afvikling af vores events. Vi vil i tilfælde af din henvendelse slette eller sløre billedet hurtigst muligt fra vores egne medier i det omfang det er muligt og alt efter henvendelsens karakter.

11. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@maryfonden.dk eller 45 27 30 20.

Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

12. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

13. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@maryfonden.dk eller 45 27 30 20. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Mary Fonden
Amaliegade 8
1256 København K

14. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor.

Du kan også kontakte:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden ”Jeg er en god ven”, stod der på ryggen af Kronprinsessen, Red Barnets nye generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen og de 2.006 børn, som sammen løb mod mobning i årets Fri for Mobberi Børnestafetten i København i dag. Det er 12. år i træk, at Mary Fonden og Red Barnet arrangerer Fri for Mobberi Børnestafetten. Løbet markerer kampen mod mobning og vigtigheden af en vedvarende og forebyggende indsats – allerede fra børnene er helt små. Kronprinsessen løb med i alle fire omgange af løbet. Hver omgang er 1 km lang. @friformobberi Børnestafetten er arrangeret af Mary Fonden og @redbarnetdk i fællesskab med støtte fra Ole Kirk’s Fond. #friformobberi #forebyggelseerbedst #bamseven #børnestafetten2019 #olekirksfond 📷: Jakob Carlsen
mary_fonden Vi glæder os til lørdagens @friformobberi Børnestafetten i Fælledparken, hvor ca. 2.000 børn løber for det gode fællesskab og mod mobning. Ruten er 1 km, og startskuddet går fire gange. I år får de mange børn følgeskab af H.K.H. Kronprinsessen, som løber alle fire runder med børnene (4x1 km) med Fri for Mobberis lilla Bamseven som stafet. Alle børn får en t-shirt og et startnummer, som de selv kan skrive deres navn på. Også Kronprinsessen. Følg med her på siden og på vores Instagram på lørdag. #børnestafetten2019 #friformobberi #alleharrettilathøretil #bamseven #forebyggelseerbedst
mary_fonden Hvad kan vi (alle sammen) gøre for at få flere med i fællesskabet? Simon Kvamm taler med til TrygFondens debat om unge uden for fællesskabet på Folkemødet. Vi er med og glæder os til, at vi sammen med TrygFonden kan udgive en stor analyse, hvor vi spørger de mange på kanten af fællesskabet, hvad de kunne tænke sig. Analysen kommer i august og er udarbejdet af VIVE. Glæd jer til vigtig viden! #alleharrettilathøretil
mary_fonden Så I H.K.H. Kronprinsessen heppe til Royal Run forleden? Hun hepper igen 22. juni, når vi for 12. gang sammen med @redbarnetdk afholder Fri for Mobberi #børnestafetten2019 i Fælledparken. I Fri for Mobberi Børnestafetten løber vi for det gode børnefællesskab og for at sætte fokus på, at mobning aldrig er i orden. Der er sjove aktiviteter og børneunderholdning på pladsen. Læs mere om programmet, og tilmeld dig via link i bio Børn op til 13 år kan løbe med. Forældre løber med gratis. #alleharrettilathøretil #friformobberi #børnestafetten2019 #forebyggelseerbedst
mary_fonden Antibulli Håndbold Prisen er tilbage! – og måske er det jeres håndboldklub, der løber med den ... Er fællesskab vigtigt for jeres håndboldklub? Betyder sammenholdet lige så meget som resultaterne? Ser I forældre som stærke medspillere? Så kan I nemlig vinde Antibulli Håndbold Prisen 2019 på 20.000 kr. Fristen for tilmelding er den 31. juli. Trivsel og god børnehåndbold går hånd i hånd. Det samme gør trivsel og et stærkt børnefællesskab. Det er grundtanken i Antibulli Håndbold, som er udviklet af Mary Fonden og MH24 - Foreningen Mikkel mod Mobning i samarbejde med TrygFonden. Antibulli Håndbold Prisen hylder fællesskabet i børnehåndbolden og går derfor til børneafdelingen i en klub, som løbende arbejder for at styrke fællesskabet både på de enkelte hold og på tværs af årgange i klubben. Antibulli Håndbold Prisen overrækkes ved venskabskampen Århus Håndbold-Paris Saint-Germain i Ceres Arena den 16. august 2019 i Aarhus. Med prisen følger 20.000 kroner til en fællesskabende aktivitet for alle klubbens børnehold. I 2018 gik Antibulli Håndbold Prisen til Aabybro HK. Foto: Lars Rønbøg #sammenholdetvinderaltid #antibulli