> English

Seneste nyt


13.11.2019

Vi søger medarbejder til kommunikation

Du har nu chancen for at blive en del af Mary Fonden og det helt unikke arbejde, som fonden udfører for at fremme et samfund med stærke fællesskaber, hvor der er plads til alle.

Er du stærk på SoMe-området, og kan du kommunikere klare budskaber, der brænder igennem? Kan du styre kommunikationen i omfattende projekter, og vil du være en del af en arbejdsplads med et stort socialt engagement? Så er du godt på vej til at være den alsidige kommunikationsmedarbejder, vi søger.

Mary Fondens formål er at forebygge og afhjælpe social isolation, fremme tolerance og forståelse for forskellighed og skabe håb. Det arbejder fonden med igennem tre indsatsområder: Mobning og Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed. I tæt samspil med en bred vifte af samarbejdspartnere identificerer fonden konkrete projekter, som fonden driver i strategiske partnerskaber. I alt driver fonden p.t. 10 større projekter. Kommunikation er en afgørende vigtig del af at få udbredt fondens budskaber og gennemføre succesfulde projekter. Kommunikationsarbejdet spænder vidt – fra kommunikationsstrategier på projekter over pressehåndtering til indhold på SoMe.

Vi søger en kommunikator med en bred kompetenceprofil, og som leverer høj kvalitet og får energi af alsidige opgaver. Som kommunikationsmedarbejder bliver dine hovedopgaver blandt andet:

• Ansvarlig for kommunikationsindsatsen på en række af fondens projekter, herunder udarbejdelse af kommunikationsstrategier, kommunikationsprojektledelse, produktion af indhold og kontakt med eksterne samarbejdspartnere i relation til kommunikation  
• Udarbejdelse af planer for SoMe-indhold på Mary Fondens mange SoMe-kanaler i samarbejde med det øvrige kommunikationsteam og projektlederne
• Indhold til vores SoMe-kanaler, herunder produktion af videoindhold
• Organisering af større events.
 
Du refererer til kommunikationschefen og indgår i sekretariatet, som består af ca. 12 ansatte. Fonden består derudover af et præsidium og en bestyrelse. Bestyrelsens formand er H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Mary Fonden er en arbejdsplads, hvor vi har et godt og loyalt arbejdsmiljø med respekt for den enkelte. Vi har en god tone, hvor der ikke er langt til et smil, samtidig med at den professionelle tilgang skinner tydeligt igennem.

Læs mere om Mary Fonden og stillingen i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 31 41 98 08.

Du søger stillingen på Genitors hjemmeside www.Genitor.dk. Ansøgningsfristen udløber mandag den 25. november kl. 10.00. Første samtalerunde afvikles den 27. november, og anden samtalerunde afvikles den 29. november. Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb hos Genitor.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden Ensomhed er et stigende problem blandt unge. Det vigtigste, vi kan gøre, er at tale om det, række ud og bryde tabuet. Vi skal forstå ensomhed for at kunne bekæmpe den. Mary Fondens vision er, at alle mennesker skal have adgang til nære og respektfulde relationer, hvor andre er noget for dem, og hvor de kan være noget for andre. #alleharrettilathøretil
mary_fonden Hvordan styrker vi unges sociale trivsel? Vores projekt Me&We handler om at styrke efterskoleelevers sociale kompetencer og relationer. I dag lander dette materialekatalog sammen med vandflasker og kopper på de 31 efterskoler, der er del af næste fase af projektet i det kommende skoleår. Kataloget består af viden og aktiviteter, der skal støtte elevernes forståelse af sig selv og hinanden. Læs mere via link i bio. Me&We er er samarbejde mellem Mary Fonden, @justhuman.dk, @efterskolerne og @tuborgfondet.
mary_fonden Er mobning blevet til isolering af nogle børn? Det spørgsmål stiller mobbeforsker Helle Rabøl Hansen i fagbladet Folkeskolen på baggrund af stigende ensomhed blandt børn og unge. "Nogle børn og unge oplever at være luft for de andre. Derfor vælger de at være tavse i løbet af skoledagen, for det er da bedre end aktivt at blive chikaneret af de andre i klassen. Så kommer lærerne og siger: 'Du byder ikke nok ind i undervisningen' eller 'Du skal ikke være så tilbageholdende'. Men Eva på 13 år har ikke lyst til at byde ind og dermed gøre opmærksom på sig selv. Så er det bedre slet ikke at blive set." Hun opfordrer skolerne til at tænke trivsel og deres indsats mod mobning bredere - og fx medtænke ensomhed i indsatsen. Læs mere i artiklen fra fagbladet Folkeskolen. Link i bio 👆🏼 #alleharrettilathøretil #ensomhed #mobning
mary_fonden Nu begynder forskellige sports og fritidsaktiviteter for børn så småt at starte op igen. Når aktiviteterne begynder igen, er det vigtigt at huske at arbejde for den gode klubkultur. Mary Fondens projekt Antibulli er et antimobberedskab til børnehåndboldtrænere. Det består af konkrete råd og øvelser til træningen af 6-12-årige. Målet er at skabe en hold- og klubkultur med høj tolerance, hvor alle respekterer hinanden, taler ordentligt og hjælper hinanden, så klubben er et rart sted at være, uanset hvor god man er til håndbold. Grundtanken er, at et stærkt sammenhold og gode børnefællesskaber forebygger eksklusion og mobning. Link til Antibulli.dk i bio.
mary_fonden I dag optager vi til en film om noget, der rammer ned i kernen af vores arbejde. At alle har ret til at høre til og føle sig som en del af noget større end sig selv. Det budskab og det arbejde er kun blevet endnu mere aktuelt under Corona-krisen. Stay tuned, når vi offentliggør filmen om nogle uger.