> English

Seneste nyt


22.10.2020

Vi søger kommunikationskonsulent med ansvar for SoMe

Har du lyst til at være en del af en organisation, hvor vi hver dag går på arbejde for at bidrage til et samfund, hvor flere mennesker føler, at de hører til? Brænder du for at lave SoMe-indhold, der kan flytte mennesker og bidrage til at skabe håb og tolerance? Og kan du tilmed planlægge den strategiske indsats på SoMe, der rammer plet? Så er du måske godt på vej til at være den alsidige kommunikationskonsulent med ansvar for SoMe, vi nu søger.

 

Som ny kommunikationskonsulent i Mary Fonden får du mulighed for at bidrage til realiseringen af fondens nye kommunikationsstrategi. Vi vil gerne nå ud til endnu flere – og her spiller sociale medier en helt særlig nøglerolle. Af konkrete opgaver for den nye kommunikationsmedarbejder kan nævnes:

  • Strategisk planlægning af SoMe-indhold og annoncering
  • Udarbejdelse af indhold til Mary Fondens SoMe-kanaler
  • Forskellige kommunikationsopgaver særligt inden for ét af Mary Fondens indsatsområder - Mobning og Trivsel

Du refererer til kommunikationschef Bodil Liv Holm og indgår i kommunikationsteamet, som med dig kommer til at bestå af fire medarbejdere. I samarbejder tæt om teamets opgaver, ligesom samarbejde med eksterne leverandører og samarbejdspartnere også er en del af teamets hverdag.

Mary Fonden søger en kommunikationskonsulent med solid erfaring i forhold til kommunikation på SoMe - fra strategisk planlægning og indholdsproduktion til annoncering. Du formidler tydeligt og sikkert med et godt blik for målgruppen. Din arbejdsstil er kendetegnet ved struktur, og idéudvikling og kreativitet falder dig naturligt. Du er engageret, åben og positiv.

Læs meget mere om Mary Fonden og stillingen i en udvidet job- og personprofil, som du finder på Genitors hjemmeside www.genitor.dk, hvor du også søger stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 3141 9808.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden Ensomhed er et stigende problem blandt unge. Det vigtigste, vi kan gøre, er at tale om det, række ud og bryde tabuet. Vi skal forstå ensomhed for at kunne bekæmpe den. Mary Fondens vision er, at alle mennesker skal have adgang til nære og respektfulde relationer, hvor andre er noget for dem, og hvor de kan være noget for andre. #alleharrettilathøretil
mary_fonden Hvordan styrker vi unges sociale trivsel? Vores projekt Me&We handler om at styrke efterskoleelevers sociale kompetencer og relationer. I dag lander dette materialekatalog sammen med vandflasker og kopper på de 31 efterskoler, der er del af næste fase af projektet i det kommende skoleår. Kataloget består af viden og aktiviteter, der skal støtte elevernes forståelse af sig selv og hinanden. Læs mere via link i bio. Me&We er er samarbejde mellem Mary Fonden, @justhuman.dk, @efterskolerne og @tuborgfondet.
mary_fonden Er mobning blevet til isolering af nogle børn? Det spørgsmål stiller mobbeforsker Helle Rabøl Hansen i fagbladet Folkeskolen på baggrund af stigende ensomhed blandt børn og unge. "Nogle børn og unge oplever at være luft for de andre. Derfor vælger de at være tavse i løbet af skoledagen, for det er da bedre end aktivt at blive chikaneret af de andre i klassen. Så kommer lærerne og siger: 'Du byder ikke nok ind i undervisningen' eller 'Du skal ikke være så tilbageholdende'. Men Eva på 13 år har ikke lyst til at byde ind og dermed gøre opmærksom på sig selv. Så er det bedre slet ikke at blive set." Hun opfordrer skolerne til at tænke trivsel og deres indsats mod mobning bredere - og fx medtænke ensomhed i indsatsen. Læs mere i artiklen fra fagbladet Folkeskolen. Link i bio 👆🏼 #alleharrettilathøretil #ensomhed #mobning
mary_fonden Nu begynder forskellige sports og fritidsaktiviteter for børn så småt at starte op igen. Når aktiviteterne begynder igen, er det vigtigt at huske at arbejde for den gode klubkultur. Mary Fondens projekt Antibulli er et antimobberedskab til børnehåndboldtrænere. Det består af konkrete råd og øvelser til træningen af 6-12-årige. Målet er at skabe en hold- og klubkultur med høj tolerance, hvor alle respekterer hinanden, taler ordentligt og hjælper hinanden, så klubben er et rart sted at være, uanset hvor god man er til håndbold. Grundtanken er, at et stærkt sammenhold og gode børnefællesskaber forebygger eksklusion og mobning. Link til Antibulli.dk i bio.
mary_fonden I dag optager vi til en film om noget, der rammer ned i kernen af vores arbejde. At alle har ret til at høre til og føle sig som en del af noget større end sig selv. Det budskab og det arbejde er kun blevet endnu mere aktuelt under Corona-krisen. Stay tuned, når vi offentliggør filmen om nogle uger.