> English

Seneste nyt


02.07.2019

Student til kommunikation

Studerer du på en videregående uddannelse inden for kommunikation eller journalistik? Er du skarp til digital kommunikation, stærk i sociale medier og har erfaring med at redigere video? Så er det dig, vi har brug for i Mary Fondens kommunikationskontor. 

Alle har ret til at høre til
I Mary Fonden arbejder vi for de mange, der står alene. Inden for vores tre indsatsområder Mobning & Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed udvikler og driver vi projekter i tætte partnerskaber med organisationer, virksomheder og fonde med særlig viden om vores indsatsområder. Vi arbejder for at bryde tabuer og udbrede viden, og vi sætter ord på det, der kan være svært at tale om.

Lige nu søger vi en dygtig og engageret studentermedhjælper, der kan tage del i de daglige driftsopgaver på kommunikationsområdet og på vores sociale medier. I vores kommunikationsafdeling løser vi en bred vifte af kommunikationsopgaver, både overordnet i fonden og i projekterne, herunder drift og udvikling af hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve og andre (digitale) projekter.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Producere og redigere indhold på websites
 • Producere indhold til sociale medier
 • Producere og redigere video
 • Løse mindre grafiske opgaver
 • Deltage i kommunikationsprojekter ad hoc
 • Bidrage til planlægning og afholdelse af events
 • Overvågning og analyse af sociale medier
 • Besvare henvendelser fra brugere
 • Assistere i udarbejdelse af analyser
 • Forefaldende kontorarbejde

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for journalistik eller kommunikation og har erfaring med digital og visuel kommunikation. Du har minimum 1½ år tilbage af din uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at producere video og indhold til sociale medier, opdatere hjemmesider og skrive til online medier.

Derudover er vi på jagt efter dig, der …:

 • har interessere for sociale medier og tendenser inden for digital kommunikation
 • kan se og fortælle den gode historie på skrift og i billeder
 • har analytisk sans og blik for forskellige målgrupper
 • arbejder selvstændigt, struktureret og overholder deadlines
 • har let ved at sætte dig ind i nye værktøjer
 • er imødekommende, servicemindet og trives med at hjælpe dine kolleger

Hos os får du praktisk erfaring og faglig udvikling i en lille organisation med mange muligheder og udfordringer. Du kan læse mere om Mary Fondens arbejde på maryfonden.dk og finde os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Ansættelsesvilkår
Vi har brug for dig ca. 15 timer om ugen. Arbejdstid og dage aftaler vi nærmere, men vi er fleksible og tager naturligvis hensyn til dit studie.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Simone Bodholdt på sib@maryfonden.dk eller tlf.: 45 27 30 20 inden den 12. juli.

Ansøgning
Send en ansøgning med CV og eksamenspapirer til info@maryfonden.dk senest den 2. august.
Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. september.

Mary Fonden opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden I dag har vi fået en fin lille hilsen fra et barn, der har fået en af de rygsække, vi uddeler til børn, der er på krisecenter med deres mor. ❤️ Hver uge lander postkort fra børn på krisecentre i vores postkasse. Postkortene ligger i de rygsække, som vi giver til alle børn, der må flytte på krisecenter med deres mor. På postkortet er der plads til at tegne og skrive og gøre følgende sætning færdig: "Det gør mig glad, når..." Rygsække til børn på krisecentre er et samarbejde med Ole Kirk's Fond og LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre Indtil i dag har vi uddelt flere end 25.000 rygsække til børn på krisecentre i Danmark, Grønland og på Færøerne.
mary_fonden Hvis vi for alvor skal bekæmpe mobning og skabe bedre trivsel blandt børn i skolerne, skal vi gøre det sammen! Sådan var rationalet, da Mary Fonden, Red Barnet og Børns Vilkårlkår i 2016 besluttede at gå sammen i Alliancen mod mobning. Inden længe er vi klar til at rulle vores fælles helskole-program Skolestyrken ud i en lang række skoler landet over. Vejen dertil har været lærerig og også lidt svær somme tider. Men vi tror på, at resultatet vil gøre en forskel for mange børn i fremtiden. Og derfor har det været besværet værd. Vi har netop offentliggjort et casestudie om erfaringerne med samarbejdet i Alliancen. Til andres og vores egen læring. For rigtig mange udfordringer løses nu engang bare bedst i fællesskab. Link i bio.
mary_fonden Hvad ønsker du dig for fremtiden? Vi er lige gået ind i et spritnyt årti. Det er en god anledning til at se fremad og definere ønsker for de næste ti år - og måske endnu længere. For ikke så længe siden havde Mary Fonden 10års jubilæum. Her definerede Kronprinsessen sine 10 ønsker for fremtiden. Ønskerne går bl.a. på, at vi skal blive bedre til at acceptere og bede om hjælp, når vi føler os ensomme. Og at alle børn får en god skolestart, hvor de kan følge med både socialt og sporgligt fra første dag.
mary_fonden “I vores del af verden er det naturligt, at unge mennesker får viden om seksualitet og reproduktiv sundhed. Sådan er det bare ikke for rigtig mange unge i andre dele af verden, herunder Indonesien, og det har konsekvenser både for de unges helbred, men også for deres fremtidsudsigter”, siger formand for Kronprinsesse Mary om grunden til at Mary Fonden i år giver sin særlige donation til projektet UNALA i Indonesien. Læs mere i link i bio.
mary_fonden Sæt et stort ❌ i kalenderen. Vi løber også for det gode fællesskab i Aarhus og København i 2020. Fri for Mobberi Børnestafetten kommer til: ➡️ AARHUS den søndag den 3. maj ➡️ KØBENHAVN lørdag den 20. juni Tilmeldingen åbner snart - følg med her og på Fri for Mobberis side.