> English

Seneste nyt


02.07.2019

Student til kommunikation

Studerer du på en videregående uddannelse inden for kommunikation eller journalistik? Er du skarp til digital kommunikation, stærk i sociale medier og har erfaring med at redigere video? Så er det dig, vi har brug for i Mary Fondens kommunikationskontor. 

Alle har ret til at høre til
I Mary Fonden arbejder vi for de mange, der står alene. Inden for vores tre indsatsområder Mobning & Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed udvikler og driver vi projekter i tætte partnerskaber med organisationer, virksomheder og fonde med særlig viden om vores indsatsområder. Vi arbejder for at bryde tabuer og udbrede viden, og vi sætter ord på det, der kan være svært at tale om.

Lige nu søger vi en dygtig og engageret studentermedhjælper, der kan tage del i de daglige driftsopgaver på kommunikationsområdet og på vores sociale medier. I vores kommunikationsafdeling løser vi en bred vifte af kommunikationsopgaver, både overordnet i fonden og i projekterne, herunder drift og udvikling af hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve og andre (digitale) projekter.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Producere og redigere indhold på websites
 • Producere indhold til sociale medier
 • Producere og redigere video
 • Løse mindre grafiske opgaver
 • Deltage i kommunikationsprojekter ad hoc
 • Bidrage til planlægning og afholdelse af events
 • Overvågning og analyse af sociale medier
 • Besvare henvendelser fra brugere
 • Assistere i udarbejdelse af analyser
 • Forefaldende kontorarbejde

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for journalistik eller kommunikation og har erfaring med digital og visuel kommunikation. Du har minimum 1½ år tilbage af din uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at producere video og indhold til sociale medier, opdatere hjemmesider og skrive til online medier.

Derudover er vi på jagt efter dig, der …:

 • har interessere for sociale medier og tendenser inden for digital kommunikation
 • kan se og fortælle den gode historie på skrift og i billeder
 • har analytisk sans og blik for forskellige målgrupper
 • arbejder selvstændigt, struktureret og overholder deadlines
 • har let ved at sætte dig ind i nye værktøjer
 • er imødekommende, servicemindet og trives med at hjælpe dine kolleger

Hos os får du praktisk erfaring og faglig udvikling i en lille organisation med mange muligheder og udfordringer. Du kan læse mere om Mary Fondens arbejde på maryfonden.dk og finde os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Ansættelsesvilkår
Vi har brug for dig ca. 15 timer om ugen. Arbejdstid og dage aftaler vi nærmere, men vi er fleksible og tager naturligvis hensyn til dit studie.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Simone Bodholdt på sib@maryfonden.dk eller tlf.: 45 27 30 20 inden den 12. juli.

Ansøgning
Send en ansøgning med CV og eksamenspapirer til info@maryfonden.dk senest den 2. august.
Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. september.

Mary Fonden opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden Vi stempler ud de næste to uger. Men vores budskaber holder ved. For alle har ret til at høre til - ferie eller ej. Rigtig god sommer fra alle i Mary Fonden. #alleharrettilathøretil #maryfonden
mary_fonden “Forældre er gode rollemodeller for deres børn, når ...” Til årets Fri for Mobberi Børnestafetter udfordrede vi børn og forældre til at fuldføre sætningen - og her er et par af deres bud. Hvad synes du? #friformobberi #forebyggelseerbedst
mary_fonden "Det var så flovt, og jeg følte, at andre tog afstand fra mig. Mens volden og bruddet stod på, var det svært for mig at sætte ord på, hvad der skete inden i mig. Det var en frygtelig fornemmelse at mærke, at jeg langsomt mistede fodfæstet. Jeg havde en følelse af at være svag og helt forkert, og at jeg svigtede fællesskabet." I 23 år var Jette Højholdt Mikkelsen sammen med sin eksmand. De første mange år i et harmonisk parforhold, hvor de sammen byggede en virksomhed og en velfungerende gård op med både dyr og fødevarer. Men Jettes mand udviklede et massivt alkoholforbrug, og volden sneg sig langsomt ind i form af trusler, nedgørelse og kontrol. I 2017 flyttede Jette ind på Ringsted Krisecenter, hvor hun bl.a. fik rådgivning i Råd til Livet, som vi har udviklet sammen med @moedrehjaelpen.dk, LOKK – Landsorganisation af Kvindekrisecentre, Nykredit og Østifterne. Jette fortæller modigt og åbent om ensomhed, fordomme og ønsket om at finde balance i livet igen. Og så giver hun et godt råd til pårørende til voldsudsatte. Læs med i bio. #voldihjemmet #alleharrettiletlivudenvold #sigdettilnogen #partnervold
mary_fonden Studerer du på en videregående uddannelse inden for kommunikation eller journalistik? Er du skarp til digital kommunikation, stærk i sociale medier og har erfaring med at redigere video? Så er det dig, vi har brug for i Mary Fondens kommunikationskontor. Læs mere i link i bio ☝🏽 #alleharrettilathøretil #studentjob #studiejob #studentermedhjælper #kommunikation #københavn
mary_fonden Skoleferien er startet! Og hvis du ikke allerede har taget hul på din ferie, så er du sikkert i gang med at tælle ned. Ferietid er familie- og vennetid for langt de fleste af os. Vi fylder vores ferie med samvær med de mennesker, som betyder mest for os. Og ofte tager vi vores sociale liv med udenfor; på stranden, i skoven, i parken, på legepladsen. Det kan derfor være særlig sårbart at være alene i ferien. Og det kan føles voldsomt ensomt. En komsammen bliver sjældent dårligere af at invitere en ekstra med. Tænk over det, næste gang du arrangerer picnic, aftenbadning, kaffe på terrassen eller en rask gåtur. Er der mon plads til en mere? Vi har listet lidt inspiration, hvis du skulle få lyst til at bruge noget af dit overskud i ferien på andre.