> English

Seneste nyt


16.12.2019

Vi søger piccoline/piccolo

Mary Fonden og Hempel Fonden søger piccoline/piccolo med overblik, gå-på-mod og masser af energi.

Har du f.eks. sabbatår, og kunne du tænke dig at arbejde i et dynamisk miljø med mulighed for at få indblik i arbejdet i to fonde? Er du struktureret og serviceminded, og har du sans for planlægning og koordinering? Er du (samtidig) proaktiv og opsøgende, når du hjælper med til, at huset fungerer i dagligdagen? Så har vi en spændende og alsidig stilling som piccoline for Hempel Fonden og Mary Fonden.

Om stillingen

Hempel Fonden og Mary Fonden deler kantine og mødelokaler, og du vil være tilknyttet begge fonde med ansvar for en række faste opgaver, herunder:

 • Mødeopdækning og monitorering af mødebookningssystem.
 • Bestilling af forplejning (til sekretariater og møder).
 • Bestilling af frokost samt frokostopdækning og – afrydning.
 • Hjælp til forberedelse af møde- og præsentationsmaterialer.
 • Koordinering af større forsendelser, inkl. frankering.
 • Monitorering og bestilling af kontorforsyninger.
 • Hjælp under planlægning og afvikling af større events.
 • Opgaveløsning af ad-hoc karakter.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • Måske har sabbatår eller tænkepause mellem studier.
 • Kan varetage stillingen i mindst 6-7 måneder, men helst længere.
 • Har gode formidlingsevner på dansk, mundtligt såvel som skriftligt.
 • Kan arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt og struktureret, så du sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.
 • Kan holde hovedet koldt og navigere i et travlt miljø.
 • Har godt humør, er service-minded, imødekommende og proaktiv.

Ansættelsen er på 37,5 timer om ugen i Mary Fonden, og dit daglige arbejdssted er i Amaliegade 8 B, København K, hvor begge fonde har til huse. Opstart pr. 1. februar 2020.

Send gerne en motiveret ansøgning med CV til administrativ medarbejder Jane Persson på e-mail: jp@maryfonden.dk senest den 31. december, hvis du er interesseret.

Vi forventer at holde samtaler i uge 2 og 3.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden "Når min mand var sur, var han et helt andet menneske. Nogle gange var det som om, at øjenfarven skriftede fra blå til sort. Næste dag kunne han være det gladeste og mest omfavnende menneske.” Det Kriminalpræventive Råd har sammen med @tv2echo lavet korte film, der fortæller, hvordan det kan opleves at leve med psykisk vold. Følg link i bio.
mary_fonden "Når min mand var sur, var han et helt andet menneske. Nogle gange var det som om, at øjenfarven skriftede fra blå til sort. Næste dag kunne han være det gladeste og mest omfavnende menneske.” Det Kriminalpræventive Råd har sammen med @tv2echo lavet korte film, der fortæller, hvordan det kan opleves at leve med psykisk vold. Følg link i bio.
mary_fonden Hvad skal der til, for at et barn trives? Der er naturligvis mange faktorer – både inden for og uden for skolen – der spiller ind. Men forskning peger på særligt en faktor. Hvis børn skal trives, så skal de føle sig som en del af fællesskabet. Mary Fonden og @redbarnetdk fælles antimobbeprogram @friformobberi har 7 gode råd om, hvordan du som forælder hjælper børn - både dit eget og andres - ind i fællesskabet. Læs med i link i bio 👆🏼
mary_fonden Medaljen er bare én af de ting, børnene kan glæde sig til til årets Fri for Mobberi Børnestafet🏅 De møder nemlig også konferencier Anders Bøgelund, som guider os gennem dagen med sang og underholdning for de små, og så kommer @hipsomhapdk, Danmarks eneste rapgruppe, der laver hiphop-musik for børn 🎤🎼 Til sidst viser Body Rhythm Factory, hvordan vi i fællesskab kan skabe musik, når vi følger hinanden og trommer i takt 🥁🕺🏻 Tilmelding via link i bio 👆
mary_fonden Kameraerne blitzede omkring 7.a fra Carl Nielsen Skolen, da Kronprinsessen lykønskede dem for deres flotte journalistiske arbejde. Klassen mistede deres klasselærer for halvandet år siden og skrev om deres sorg og tiden efter i en artikel til Mediekonkurrencen 2019.