> English

Seneste nyt


11.05.2021

Mary Fonden søger to barselsvikarer

To af Mary Fondens dygtige medarbejdere skal på barsel umiddelbart efter sommerferien. Derfor søger vi med lys og lygte efter en alsidig kommunikationskonsulent til vores kommunikationsteam og en erfaren projektleder, der kan overtage stafetten som ansvarlig for vores program Læseleg.

Matcher du en af de to profiler? Og har du lyst til at være en del af en organisation, hvor vi hver dag går på arbejde for at bidrage til et samfund, hvor flere mennesker føler, at de hører til? Så er en af de to vikariater måske noget for dig. 

PROJEKTLEDER MED ANSVAR FOR LÆSELEG, BARSELSVIKAR
LæseLeg er en del af indsatsområdet Mobning og Trivsel, og er et konkret pædagogisk materiale, som styrker børns sprog og selvtillid ved at inddrage dem aktivt i historieoplæsning. Du vil som projektleder drive og understøtte vores igangværende forsknings- og udviklingsprojekt, hvor vi sammen med en række af landets kommuner og eksterne samarbejdspartnere undersøger og dokumenterer effekten af LæseLeg.

Konkrete opgaver i rollen er:

  • Sikre at projektet når fastsatte udviklingsmål, der er fremdrift i udviklingsopgaver, og der er styr på økonomien
  • Koordination af programmet i samarbejde med interne analyse- og kommunikationsmedarbejdere og eksterne samarbejdspartnere
  • Drift af LæseLegs webshop og butik i samarbejde med fondens regnskabsanvarlige

Du refererer til den områdeansvarlig projektledere på Mobning og Trivsel, Wencke Kathrine Tiemrothog samarbejder med kolleger fra hele organisationen. Du har derfor en bred berøringsflade og skal sætte dine stærke organisatoriske og kommunikative evner i spil.

Mary Fonden søger en barselsvikar med solid erfaring i forhold til projektledelse af større projekter med flere involverede aktører, gerne indenfor det sociale eller pædagogiske område. Du arbejder systematisk og resultatorienteret. Din arbejdsstil er kendetegnet af struktur, og du evner at tage ansvar og lederskab. Du er engageret, åben og positiv og begår dig ubesværet i forskellige arenaer.

Læs meget mere om stillingen i en udvidet job- og personprofil og se, hvordan du søger stillingen her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent i Genitor Charlotte Raaby på tlf. 3126 7652. Ansøgningsfristen udløber den 30. maj 2021.

KOMMUNIKATIONSKONSULENT, BARSELSVIKAR
Som kommunikationskonsulent i Mary Fonden er du med til at skabe opmærksomhed om fondens arbejde og vores tre indsatsområder: Mobning og Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed. Af konkrete opgaver i stillingen som kommunikationskonsulent kan nævnes:

  • Få ideer til hvordan Mary Fonden kan sætte ensomhed på dagsordenen og føre ideerne ud i livet igennem f.eks. pressehistorier, kampagner på SoMe eller faglige debatindlæg.
  • Udarbejde eller bistå til udarbejdelse af videoer, nyhedsbreve og andet målrettet kommunikation til brugerne af vores projekter.
  • Kommunikation af nye vidensproduktioner og fælles kommunikations-udvikling med det øvrige team.

Du refererer til kommunikationschef Bodil Liv Holm og samarbejder med kolleger fra hele organisationen. Kommunikation er en afgørende del af alle fondens projekter, og derfor vil både opgaver og berøringsflader spænde vidt.

Mary Fonden søger en kompetent og kreativ formidler med en bred kommunikationsprofil og dokumenteret strategisk og praktisk erfaring med kommunikationsarbejde. Du har et stort engagement og gåpåmod og formår at balancere mellem ideudvikling og kvalitetssikring. Din tilgang til opgaver er struktureret og systematisk, og du evner at fastholde overblikket over mange forskelligartede opgaver.  

Læs meget mere om stillingen i en udvidet job- og personprofil, og se hvordan du søger stillinge her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent i Genitor Charlotte Raaby på tlf. 3126 7652. Ansøgningsfristen udløber den 30. maj 2021.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden Ensomhed er et stigende problem blandt unge. Det vigtigste, vi kan gøre, er at tale om det, række ud og bryde tabuet. Vi skal forstå ensomhed for at kunne bekæmpe den. Mary Fondens vision er, at alle mennesker skal have adgang til nære og respektfulde relationer, hvor andre er noget for dem, og hvor de kan være noget for andre. #alleharrettilathøretil
mary_fonden Hvordan styrker vi unges sociale trivsel? Vores projekt Me&We handler om at styrke efterskoleelevers sociale kompetencer og relationer. I dag lander dette materialekatalog sammen med vandflasker og kopper på de 31 efterskoler, der er del af næste fase af projektet i det kommende skoleår. Kataloget består af viden og aktiviteter, der skal støtte elevernes forståelse af sig selv og hinanden. Læs mere via link i bio. Me&We er er samarbejde mellem Mary Fonden, @justhuman.dk, @efterskolerne og @tuborgfondet.
mary_fonden Er mobning blevet til isolering af nogle børn? Det spørgsmål stiller mobbeforsker Helle Rabøl Hansen i fagbladet Folkeskolen på baggrund af stigende ensomhed blandt børn og unge. "Nogle børn og unge oplever at være luft for de andre. Derfor vælger de at være tavse i løbet af skoledagen, for det er da bedre end aktivt at blive chikaneret af de andre i klassen. Så kommer lærerne og siger: 'Du byder ikke nok ind i undervisningen' eller 'Du skal ikke være så tilbageholdende'. Men Eva på 13 år har ikke lyst til at byde ind og dermed gøre opmærksom på sig selv. Så er det bedre slet ikke at blive set." Hun opfordrer skolerne til at tænke trivsel og deres indsats mod mobning bredere - og fx medtænke ensomhed i indsatsen. Læs mere i artiklen fra fagbladet Folkeskolen. Link i bio 👆🏼 #alleharrettilathøretil #ensomhed #mobning
mary_fonden Nu begynder forskellige sports og fritidsaktiviteter for børn så småt at starte op igen. Når aktiviteterne begynder igen, er det vigtigt at huske at arbejde for den gode klubkultur. Mary Fondens projekt Antibulli er et antimobberedskab til børnehåndboldtrænere. Det består af konkrete råd og øvelser til træningen af 6-12-årige. Målet er at skabe en hold- og klubkultur med høj tolerance, hvor alle respekterer hinanden, taler ordentligt og hjælper hinanden, så klubben er et rart sted at være, uanset hvor god man er til håndbold. Grundtanken er, at et stærkt sammenhold og gode børnefællesskaber forebygger eksklusion og mobning. Link til Antibulli.dk i bio.
mary_fonden I dag optager vi til en film om noget, der rammer ned i kernen af vores arbejde. At alle har ret til at høre til og føle sig som en del af noget større end sig selv. Det budskab og det arbejde er kun blevet endnu mere aktuelt under Corona-krisen. Stay tuned, når vi offentliggør filmen om nogle uger.