> English

Seneste nyt


06.04.2020

Vi søger analyseansvarlig

Vi søger en kompetent medarbejder, der kan være ansvarlig for at systematisere, styrke og udbrede fondens vidensarbejde på tværs af projekter og indsatsområder. Du bliver en del af Mary Fonden og det helt unikke arbejde, som fonden udfører for at fremme et samfund med stærke fællesskaber, hvor der er plads til alle.


 

Du er en skarp analytiker med dokumenteret erfaring inden for analysearbejde, både på det strategiske og praktiske plan, herunder erfaring med at udarbejde befolkningsundersøgelser, brugeranalyser og projektevalueringer. Du har interesse for og erfaring med at kommunikere vidensarbejde til faggrupper og den brede befolkning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med det sociale felt.

Vi søger en analyseansvarlig med en bred kompetenceprofil, og som leverer høj kvalitet og får energi af alsidige opgaver. Som analyseansvarlig bliver dine hovedopgaver blandt andet:

  • Opstille mål for analysearbejdet, udvikle analysestrategien og stå for implementering i samarbejde med ledelsen
  • Initiativtager og tovholder på en række analyseprojekter i samarbejde med interne projektledere og eksterne samarbejdspartnere
  • Kvalitetssikring af analysedesign, forandringsteorier og afrapportering i samarbejde med interne og eksterne parter
  • Formidling af analysearbejdet i samarbejde med fondens kommunikationsafdeling

Du refererer til fondens direktør Helle Østergaard og indgår i sekretariatet, som består af ca. 12 ansatte. Fonden består derudover af et præsidium og en bestyrelse. Bestyrelsens formand er H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Mary Fonden er en arbejdsplads med et godt og loyalt arbejdsmiljø med respekt for den enkelte. Vi har en god tone, hvor der ikke er langt til et smil, samtidig med at den professionelle tilgang skinner tydeligt igennem.

Læs mere om Mary Fonden og stillingen i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 20 62 72 81.

Du søger stillingen på Genitors hjemmeside. Ansøgningsfristen udløber tirsdag den 28. april kl. 10.00. Første samtalerunde afvikles den 4. maj, og anden samtalerunde afvikles den 13. maj. Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb hos Genitor.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden Ensomhed er et stigende problem blandt unge. Det vigtigste, vi kan gøre, er at tale om det, række ud og bryde tabuet. Vi skal forstå ensomhed for at kunne bekæmpe den. Mary Fondens vision er, at alle mennesker skal have adgang til nære og respektfulde relationer, hvor andre er noget for dem, og hvor de kan være noget for andre. #alleharrettilathøretil
mary_fonden Hvordan styrker vi unges sociale trivsel? Vores projekt Me&We handler om at styrke efterskoleelevers sociale kompetencer og relationer. I dag lander dette materialekatalog sammen med vandflasker og kopper på de 31 efterskoler, der er del af næste fase af projektet i det kommende skoleår. Kataloget består af viden og aktiviteter, der skal støtte elevernes forståelse af sig selv og hinanden. Læs mere via link i bio. Me&We er er samarbejde mellem Mary Fonden, @justhuman.dk, @efterskolerne og @tuborgfondet.
mary_fonden Er mobning blevet til isolering af nogle børn? Det spørgsmål stiller mobbeforsker Helle Rabøl Hansen i fagbladet Folkeskolen på baggrund af stigende ensomhed blandt børn og unge. "Nogle børn og unge oplever at være luft for de andre. Derfor vælger de at være tavse i løbet af skoledagen, for det er da bedre end aktivt at blive chikaneret af de andre i klassen. Så kommer lærerne og siger: 'Du byder ikke nok ind i undervisningen' eller 'Du skal ikke være så tilbageholdende'. Men Eva på 13 år har ikke lyst til at byde ind og dermed gøre opmærksom på sig selv. Så er det bedre slet ikke at blive set." Hun opfordrer skolerne til at tænke trivsel og deres indsats mod mobning bredere - og fx medtænke ensomhed i indsatsen. Læs mere i artiklen fra fagbladet Folkeskolen. Link i bio 👆🏼 #alleharrettilathøretil #ensomhed #mobning
mary_fonden Nu begynder forskellige sports og fritidsaktiviteter for børn så småt at starte op igen. Når aktiviteterne begynder igen, er det vigtigt at huske at arbejde for den gode klubkultur. Mary Fondens projekt Antibulli er et antimobberedskab til børnehåndboldtrænere. Det består af konkrete råd og øvelser til træningen af 6-12-årige. Målet er at skabe en hold- og klubkultur med høj tolerance, hvor alle respekterer hinanden, taler ordentligt og hjælper hinanden, så klubben er et rart sted at være, uanset hvor god man er til håndbold. Grundtanken er, at et stærkt sammenhold og gode børnefællesskaber forebygger eksklusion og mobning. Link til Antibulli.dk i bio.
mary_fonden I dag optager vi til en film om noget, der rammer ned i kernen af vores arbejde. At alle har ret til at høre til og føle sig som en del af noget større end sig selv. Det budskab og det arbejde er kun blevet endnu mere aktuelt under Corona-krisen. Stay tuned, når vi offentliggør filmen om nogle uger.