16. august 2019

Børnestafetten 2019

Se billeder fra årets Fri for Mobberi Børnestafetter i København og Aarhus.

For 12. år i træk stod Mary Fonden og Red Barnet med støtte fra Ole Kirk’s Fond i spidsen for Fri for Mobberi Børnestafetten i Aarhus og København.

542 børn løb i Aarhus den 25. maj, mens 2.006 børn løb den 22. juni i København 2019. I København deltog også H.K.H. Kronprinsessen og Red Barnets generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen.

Formålet med Fri for Mobberi Børnestafetten er at sætte gode børnefællesskaber – og kampen mod mobning – på dagsorden på en sjov, aktiv og fællesskabende måde. Løbet en festlig markering af det alvorlige budskab: Det er aldrig i orden at mobbe, og alle har ret til en plads i fællesskabet.

Fri for Mobberi Børnestafetten fandt sted i Mindeparken i Aarhus og i Fælledparken i København, hvor de blev afviklet i samarbejde med Aarhus 1900 Atletik/Motion og Sparta. DHL og WHEAT er sponsorer for Fri for Mobberi Børnestafetten.

Kåre Viemose
Kåre Viemose
Kåre Viemose
Kåre Viemose
Kåre Viemose
Kåre Viemose

Af:

Lise Helweg Larsen

Relaterede nyheder

H.K.H. Kronprinsesse Mary

Året, der gik 2021

Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået, og ønsker alle en glædelig jul.
Mary Fondens særlige donation støtter piger i Burkina Faso

Mary Fonden støtter piger i Burkina Faso

Mary Fonden giver i år sin særlige donation til Gisèle Kambou-centeret, der hjælper piger og kvinder i Burkina Faso. Centeret, der også er støttet af …