18. maj 2016

Billeder fra Women Deliver 2016

Den 18. maj mødte Kronprinsessen 15 unge mennesker fra hele verden, som alle er dybt engageret i at forbedre kvinder og piges rettigheder i deres hjemland. 14 af de unge havde modtaget et stipendium fra Mary Fonden til at deltage i verdenskonferencen Women Deliver, og den 15. var støttet af Udenrigsministeriet. Fagligheden og stemningen var i top, og det var tydeligt, at de unge ledere alle var opsat på at gøre deres til at skabe en fremtid, hvor kvinder og pigers trivsel, sundhed og rettigheder styrkes.
Kronprinsessen bød de 15 unge velkommen og mindede dem om, at de ikke kun er til Women Deliver for at lære, men også for at lære fra sig
Steen Brogaard
Kronprinsessen bød de 15 unge velkommen
Steen Brogaard
Alle 15 unge er allerede erfarne med arbejdet for kvinders rettigheder i deres hjemland
Der var livlig snak rundt om bordene, her med Windkouni Fidele fra Burkina Faso og Vivian Onamo fra Kenya - og med ryggen til Haoua Kafando fra Burkina Faso.
Steen Brogaard
Der var livlig snak rundt om bordene, her med Windkouni Fidele fra Burkina Faso og Vivian Onamo.
De unge fra hele verden har mange alvorlige historier med sig, men smilet og troen på en bedre fremtid var tydeligt undervejs.
Steen Brogaard
De unge fra hele verden har mange alvorlige historier med sig.
Fællesbillede for alvor.
Steen Brogaard
Fællesbillede for alvor.
Fællesfoto for sjov
Steen Brogaard
Fællesfoto for sjov.
Og en enkel selfie ...
Steen Brogaard
Og en enkel selfie ...

Af:

Heidi Krumhardt

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.