10. juni 2017

1.847 børn løb mod mobning

Kronprinsessen var med i Fælledparken, da Mary Fonden og Red Barnet for 10. år i træk arrangerede Fri for Mobberi Børnestafetten.
Fri for Mobberi børnestafetten 2017

Vi forebygger mobning bedst, når vi arbejder med og understøtter børns fællesskaber og hjælper dem med at være gode kammerater.

Det var budskabet, som Kronprinsessen, 1.847 børn og deres forældre i dag samledes om i Fælledparken i København, da Mary Fonden og Red Barnet for 10. år i træk arrangerede Fri for Mobberi Børnestafetten.

Det festlige børneløb markerer kampen mod mobning og vigtigheden af en vedvarende og forebyggende indsats.

Distancen var en kilometer, som børnene tilbagelagde med en lille, lilla bamse som stafet. Da de havde passeret målstregen, stod Kronprinsessen, Fri for Mobberis maskot Bamseven, Amanda fra MGP, Sofie Linde fra X Factor og Jacob Riising klar med en medalje til alle.

Børns trivsel er et fælles anliggende, og ved årets stafet blev der også uddelt syv gode råd til forældrene om, hvordan de kan være med til at forebygge mobning. Læs de syv forældreråd.

Mary Fonden og Red Barnet står i fællesskab bag Fri for Mobberi, som Ole Kirk’s Fond støtter. Programmet har siden 2007 har hjulpet pædagoger og lærere med at skabe børnefællesskaber baseret på tolerance, respekt, omsorg og mod blandt de 0-8-årige.

Fri for Mobberi Børnestafetten afvikles i samarbejde med Sparta. DHL og WHEAT er sponsorer på dagen.

Den 27. maj løb 803 børn samme distance ved Fri for Mobberi Børnestafetten i Mindeparken i Aarhus.

Af:

Birgitte Krogh Therkelsen

Relaterede nyheder

To nye profiler til Mary Fondens bestyrelse

To nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fondens bestyrelse: Andreas Gylling Æbelø og Vibeke Koushede. Samtidig udtræder Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack af bestyrelsen efter mange …
Foto: Steen Brogaard

Året, der gik 2022

H.K.H. Kronprinsessen ser tilbage på året, der er gået i Mary Fonden

Tale: Lancering af Fællesskabsmålingen II

Fredag den 2 december lancerede Mary Fonden og TrygFonden Fællesskabsmålingen II på en konference for relevante aktører. H.K.H. Kronprinsessen holdt åbningstalen.