> English

Persondatapolitik i Mary Fonden

Hos Mary Fonden prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne persondatapolitik fastlægger retningslinjer for Mary Fondens måde at behandle dine personoplysninger på.

I det følgende fortæller vi, hvordan vi bruger de personlige oplysninger, som du deler med os, når du besøger vores hjemmesider, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmesider.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af Mary Fonden:

Mary Fonden
Amaliegade 8
1256 København K
CVR. nr.: 29719357
Tlf. 45 27 30 20
info@maryfonden.dk

2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af dine personoplysninger. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger samt oplysninger om, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmesider og sociale medier.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  •     Når du bruger maryfonden.dk
  •     Når du tilmelder dig Mary Fondens nyhedsbrev
  •     Når du deltager i et af Mary Fondens kurser eller events

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  •     Tilmelding til nyhedsbrev
  •     Deltagelse i kurser og events
  •     Markedsføring af kurser, materialer, events og lignende i Mary Fondens regi
  •     Statistik

Mary Fonden fører statistik over, hvilke områder af vores hjemmeside vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data får vi kendskab til, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, og hvordan vi kan forbedre den.

Vi bruger data om alle vores brugeres bevægelser på hjemmesiden for at forstå, hvordan vores brugere som samlet gruppe anvender maryfonden.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.

Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores hjemmesider. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Grundlag for behandling af dine personoplysninger

Vores juridiske grundlag for behandlingen af dine personoplysninger til ovenstående formål er følgende:

  •     Vores retlige forpligtelser som dataansvarlig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).
  •     Samtykke i forhold til direkte markedsføring fx ved tilmelding til nyhedsbrev (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
  •     Interesseafvejning i forhold til statistik (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

5. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

6. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til de af Mary Fondens samarbejdspartnere, der leverer ydelser på Mary Fondens vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Mary Fondens vegne og i overensstemmelse med Mary Fondens instruks.

Det drejer sig om følgende virksomheder:

  •     Mary Fondens nyhedsbrev udsendes igennem MailChimp
  •     Support-IT Network leverer hosting af maryfonden.dk
  •     Mary Fondens kommunikationsbureau Motor  Agency
  •     Google Analytics leverer statistik over brug af hjemmesiden

Dine personoplysninger overføres ikke til dataansvarlige eller databehandlere, der er lokaliseret i lande uden for EU/EØS.

7. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

8. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik, som du kan læse her på siden.

9. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedsstandarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

10. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter de gældende regler. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få overdraget disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

11. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@maryfonden.dk eller 45 27 30 20.

Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

12. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

13. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@maryfonden.dk eller 45 27 30 20. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Mary Fonden
Amaliegade 8
1256 København K

14. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor.

Du kan også kontakte:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden Fantastisk! Vores og Mikkel Hansens fælles projekt Antibulli er nu officielt blåstemplet som almen viden ved at være med i Ludo Quiz Danmark. Endda i spørgsmålene til børn. Og vi kan kun være enige - alle børn har brug for at vide, hvordan man er en god holdkammerat, og alle børn skal kunne føle sig som en del af holdet. På og uden for banen. God fornøjelse med spillet - om det er med bræt eller bold!
mary_fonden Fatima var kun fem år gammel, da hendes far solgte hende til en ældre, handicappet mand for omkring 24.000 kroner. Og da hun fyldte 12 år, blev hun afleveret hjemme hos den døvstumme mand. I to år blev hun banket og mishandlet. Indtil hun tog mod til sig og flygtede. Ud i uvisheden. Fatima var heldig at ende på krisecenteret i Kabul. Havde hendes familie fundet hende, havde hun været død. Sådan fortalte forfatter og journalist Simi Jan på Børnenes Dag i november 2018. Blandt tilhørerne sad H.K.H. Kronprinsessen, der er dybt engageret i den globale kamp for kvinders rettigheder, og som gennem Mary Fonden arbejder målrettet med at bekæmpe vold i hjemmet. I dag modtog krisecenteret i Kabul Mary Fondens årlige donation på 50.000 USD. Foto: UNICEF
mary_fonden Godt 1.800 børn flytter hvert år på krisecenter med deres mor i Danmark. Ofte er situationen kaotisk, når familien forlader hjemmet, og mødrene når hverken at pakke børnenes tandbørste eller yndlingsbamse. Som en håndsrækning i en svær tid får alle børn, der flytter på krisecenter i Danmark, Grønland og på Færøerne, en rygsæk fra os og Ole Kirk’s Fond. Rygsækken rummer det mest nødvendige, som et barn kan savne, når han eller hun kommer på krisecenter – lige fra et håndklæde og hårbørste til en dagbog, lidt legetøj og en bamse. Rygsækken fungerer også som et pædagogisk værktøj for krisecentrenes børnemedarbejdere og bliver brugt til at sætte gang i den svære samtale med barnet om oplevelserne i hjemmet. #allebørnharrettilenbarndomudenvold #levudenvold #voldihjemmet #stopvold
mary_fonden Ensomhed er stadig lidt af en gåde. Vi kender alle følelsen, som er en slags signal om, at vi skal opsøge mennesker. Kroppen giver os besked om et uopfyldt socialt behov. Men for nogle mennesker går ensomheden ikke væk igen, og for den gruppe kan ensomheden få store konsekvenser både for helbred og livskvalitet. Hvis vi gerne vil gøre noget ved den skadelige ensomhed, og det er vi mange, der gerne vil, så har vi brug for mere viden om, hvad årsagen er til den mere langvarige ensomhed, og mere viden om, hvad der kan få den til at gå væk igen. Heldigvis er vi godt i gang, og vi bliver hele tiden klogere. Blandt andet via Sundhedspofilen, som vi har brugt som kilde her, og vores egen zoomen ind på, hvad der karakteriserer de mennesker, som føler sig mest ensomme i rapporten "Ensomhed i befolkningen".
mary_fonden Du kan ændre verden - tør du? ❤️ Se vores lille film om modet til at gøre en forskel for mennesker omkring dig - og ‘tag’ de mange modige mennesker omkring dig #maryfonden #dukanændreverden #vismod #alleharrettilathøretil