> English

Persondatapolitik i Mary Fonden

Hos Mary Fonden prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne persondatapolitik fastlægger retningslinjer for Mary Fondens måde at behandle dine personoplysninger på.

I det følgende fortæller vi, hvordan vi bruger de personlige oplysninger, som du deler med os, når du besøger vores hjemmesider, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmesider.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af Mary Fonden:

Mary Fonden
Amaliegade 8
1256 København K
CVR. nr.: 29719357
Tlf. 45 27 30 20
info@maryfonden.dk

2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af dine personoplysninger. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger samt oplysninger om, hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmesider og sociale medier.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  •     Når du bruger maryfonden.dk
  •     Når du tilmelder dig Mary Fondens nyhedsbrev
  •     Når du deltager i et af Mary Fondens kurser eller events

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  •     Tilmelding til nyhedsbrev
  •     Deltagelse i kurser og events
  •     Markedsføring af kurser, materialer, events og lignende i Mary Fondens regi
  •     Statistik

Mary Fonden fører statistik over, hvilke områder af vores hjemmeside vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data får vi kendskab til, hvordan brugerne anvender hjemmesiden, og hvordan vi kan forbedre den.

Vi bruger data om alle vores brugeres bevægelser på hjemmesiden for at forstå, hvordan vores brugere som samlet gruppe anvender maryfonden.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.

Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores hjemmesider. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Grundlag for behandling af dine personoplysninger

Vores juridiske grundlag for behandlingen af dine personoplysninger til ovenstående formål er følgende:

  •     Vores retlige forpligtelser som dataansvarlig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).
  •     Samtykke i forhold til direkte markedsføring fx ved tilmelding til nyhedsbrev (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
  •     Interesseafvejning i forhold til statistik (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

5. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

6. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til de af Mary Fondens samarbejdspartnere, der leverer ydelser på Mary Fondens vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Mary Fondens vegne og i overensstemmelse med Mary Fondens instruks.

Det drejer sig om følgende virksomheder:

  •     Mary Fondens nyhedsbrev udsendes igennem MailChimp
  •     Support-IT Network leverer hosting af maryfonden.dk
  •     Mary Fondens kommunikationsbureau Motor  Agency
  •     Google Analytics leverer statistik over brug af hjemmesiden

Dine personoplysninger overføres ikke til dataansvarlige eller databehandlere, der er lokaliseret i lande uden for EU/EØS.

7. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

8. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik, som du kan læse her på siden.

9. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedsstandarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

10. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter de gældende regler. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få overdraget disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

11. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@maryfonden.dk eller 45 27 30 20.

Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

12. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

13. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@maryfonden.dk eller 45 27 30 20. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Mary Fonden
Amaliegade 8
1256 København K

14. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor.

Du kan også kontakte:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K.

Når pædagoger, lærere og forældre sammen sætter fokus på det gode børnefællesskab og på at lære børn og unge, at mobning er uacceptabelt, så virker det...
Kronprinsessen hyldede partnerskabet og brede alliancer i arbejdet med at bekæmpe komplekse sociale...
Vores samarbejde med MH24 - Mikkel Mod Mobning har knopskudt, og vi har netop lanceret Antibulli-prisen...
mary_fonden ”Et stærkt sammenhold skaber altid et super stærkt hold.” Her får I den helt nye Antibulli-film, hvor Mikkel Hansen fortæller, hvorfor sammenhold, fællesskab, tolerance og respekt er afgørende på et håndboldhold – også på eliteplan. Fordi vi ved, at sammenhold ikke er det samme som at være på hold sammen, har vi sammen med Mikkels forening @mh24_officiel udviklet #antibulli Håndbold, som gør det let for børnehåndboldtrænere at arbejde med det gode børnefællesskab. Antibulli Håndbold er udviklet i samarbejde med @trygfonden og @redbarnetdk. #modmobning #forebyggelseerbedst #alleharrettilathøretil
mary_fonden Ro, overblik, selvværd og mod til at skabe et nyt liv uden vold. Sådan fortæller mange af de voldsudsatte, som har fået økonomisk, juridisk og social rådgivning i Råd til Livet, om effekten af rådgivningen. De frivillige økonomer og advokater er kernen i rådgivningen, og uden deres tid og engagement ville de flere end 4.500 voldsudsatte, der har modtaget Råd til Livet, ikke have fået den samme professionelle rådgivning helt gratis. De seneste to dage har vi holdt inspirationsdage for de mange frivillige økonomiske og juridiske rådgivere i Råd til Livet. Her diskuterede vi bl.a., hvordan bliver vi bedre til forebyggelse, så børn, der vokser op i vold, ikke tager volden med ind i ungdoms- og voksenlivet, og hvordan skaber vi en bredere anerkendelse af, at vold aldrig er acceptabelt. #lokk og @moedrehjaelpen.dk var i de varme stole og gav deres bud på de største udfordringer og sejre på området for vold i hjemmet. #voldihjemmet #forebyggelseerbedst #rådtillivet er et samarbejde mellem Mary Fonden, @moedrehjaelpen.dk, #lokk, @nykredit, Østifterne og lokale advokater
mary_fonden Alt det, vi kaster os over i Mary Fonden, kan lade sig gøre på grund af vores mange samarbejdspartnere. Og selv da Kronprinsessen etablerede Mary Fonden for 11 år siden, var det på baggrund af støtte og tillid fra mange sider, ikke mindst vores oprindelige medstiftere. I Mary Fondens præsidium sidder både oprindelige og nye medstiftere, og i aftes samlede Kronprinsessen dem til middag sammen med fondens bestyrelse og ledelse. Kampen mod social isolation vinder man ikke alene – derfor er vi også meget taknemmelige for den store opbakning, vi fortsat møder. Foto: Steen Brogaard (Billedet er taget ved et præsidiemøde tidligere på året)
mary_fonden Interessen for @friformobberi er stor - også på Færøerne, hvor en færøsk version af Mary Fonden og Red Barnets antimobbeprogram blev lanceret tidligere på året. I sidste uge besøgte Kronprinsessen daginstitutionen Býlingshúsið undir fjalli i forbindelse med Kronprinsparrets officielle besøg. Institutionen er en af de 20 færøske børnehaver, der i dag har implementeret programmet. Her fortalte børn og voksne om det konkrete arbejde med Fri for Mobberi, der på færøsk har fået navnet 'Betri Vinir'. Foruden Færøerne arbejder institutioner på Grønland, Island og Estland også med Fri for Mobberi. #friformobberi #bamseven #olekirksfond #alleharrettilathøretil #betrivinir
mary_fonden "Ofte kommer børnene afsted hjemmefra uden noget som helst." Henrik Schjørmann er pædagog på Røntofte Krisecenter. I de første samtaler med børnene på krisecentret bruger han de rygsække, som vi sammen med #olekirksfond og #lokk giver til alle børn, der flytter på krisecenter med deres mor. #alleharrettiletlivudenvold #børnpåkrisecentre #rygsække