Go to English version

Aktuelt


30.10.2017

Kurser i Kærlig Talt

Er du lærer, og vil du gerne vil sætte relationer, kommunikation og svære følelser på dagsordenen i de ældste klasser? Så tag på kursus i Kærlig Talt i København eller Aarhus.

På kurset vil du blive undervist af erfarne psykologer fra Center for Familieudvikling i undervisningsmaterialet Kærlig Talt samt hvilke teorier, der ligger bag materialet.

Kærlig Talt er et interaktivt undervisningsforløb, som taler direkte til de unge. Omdrejningspunktet er et talkshow, hvor unge, eksperter og kendte fortæller om deres oplevelser med bl.a. vrede, jalousi og tilgivelse. Talkshow-værten, Mikkel Kryger, sætter også gang i øvelser og diskussioner i klassen, som er med til at gøre eleverne bevidste om bl.a. forskellige kommunikationsformer, reaktionsmønstre og ikke-voldelige handlemåder.

Kurser i København 2017:

  • 30. oktober kl.09.00-15.00

Kursus i Aarhus i 2017:

  • 28. august kl. 9.00-15.00

Kurset koster 995 kroner eksklusiv moms. Frokostsandwich og forfriskninger er inkluderet. De 995 kroner giver dig samtidig fri adgang til al onlinemateriale i Kærlig Talt. Det vil sige alle videoer, øvelser, handouts til elever og lærerguide, som findes via login på hjemmesiden.

Læs mere om Kærlig Talt og tilmeld dig

Det er Mary Fonden og Center for Familieudvikling, som står bag Kærlig Talt. Projektet er støttet økonomisk af Ole Kirk’s Fond.

Vold i hjemmet

Hvert år udsættes 33.000 kvinder for partnervold i Danmark, og 33.000 børn vokser op med vold i hjemmet. Det er et stort tabu og ofte skamfuldt, at de næreste relationer er præget af vold. Mary Fonden ønsker at give de tavse ofre for vold i hjemmet en stemme og at støtte dem på vejen til et liv uden vold.

Se mere om Mary Fondens indsatsområde Vold i Hjemmet