Go to English version

Aktuelt


10.06.2017

Kronprinsessen uddeler medaljer i København til løb mod mobning

Når Fri for Mobberi Børnestafetten lørdag den 10. juni for tiende gang skydes i gang i Fælledparken i København bliver det med deltagelse af H.K.H. Kronprinsessen.

Inden startskuddet varmer H.K.H. Kronprinsessen, Fri for Mobberi-maskotten Bamseven og alle løberne op sammen. Når børnene har løbet ruten på 1 km, bliver de modtaget af bl.a. Kronprinsessen, Hr. Skæg, Amanda fra MGP, Sofie Linde fra X Faktor og Bamseven, som hjælper med at uddele medaljer til alle.

Udover løbet vil der være masser af sjove aktiviteter på pladsen, hvor børnene bl.a. kan få en Fri for Mobberi-tatovering, lege med kæmpe sæbebobler, bygge med LEGO, tegne mv. Pladsen er åben fra 10 til 14.

Fri for Mobberi Børnestafetten er Mary Fonden og Red Barnets årlige børneløb mod mobning, der finder sted i Aarhus og København.

Det festlige børneløb markerer kampen mod mobning og vigtigheden af en vedvarende og forebyggende indsats mod mobning. Hvert år begynder nye børn i institution og skole, og de har alle brug for at indgå i trygge og sunde fællesskaber – derfor bliver Fri for Mobberi ved med at være vigtig.

Sidst Kronprinsessen deltog i Fri for Mobberi Børnestafetten var i 2015 i Aarhus.

Akkreditering
Der er adgang for akkrediteret presse til arrangementet. Tilmelding senest torsdag den 8. juni kl. 12 til undertegnede på bkt@maryfonden.dk.

Læs mere på friformobberi.dk.

Mobning og Trivsel

Mobning og mistrivsel hænger sammen. Når et barn bliver mobbet, mistrives det. Og når en børnegruppe ikke trives, er der stor risiko for, at der opstår mobning og social isolation. Trivsel i børnegruppen handler om at give alle børn de rette redskaber og værdier, så tolerance og fællesskab er i fokus. Derfor hænger arbejdet med at forebygge mobning uløseligt sammen med at fremme trivsel og inklusion.

Se mere om Mary Fondens indsatsområde Mobning og Trivsel